Κινηματογράφος: Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα (19 - 25/5)
Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Μία νέα κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινάει και για ακόμη μία εβδομάδα νέες και άκρως ενδιαφέρουσες ταινίες έρχονται στις μαρκίζες των κινηματογράφων και σε μερικές περιτπώσεις των θερινών σινεμά, καθώς μερικά έχουν ανοίξει τις πόρτες τους και μας περιμένουν.

Αυτές που σίγουρα ξεχωρίζουν είναι «Το Κοστούμι», αφού τόσο ο σεναριογράφος της ταινίας όσο και ο πρωταγωνιστής είναι βραβευμένοι με Όσκαρ. Επιπλέον, το «Λούις Γουέιν: Ένας Ξεχωριστός Κόσμος» με πρωταγωνιστή τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θα κάνει και αυτό την πρεμιέρα του στις ελληνικές αίθουσες των κινηματογράφων.

Φυσικά αυτές δεν είναι οι μοναδικές ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους, ενώ ακολουθούν όλες οι ταινίες που θα παρακολουθήσετε στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την εβδομάδα.

1. Το Κοστούμι

Υπόθεση: Στην ταινία «Το Κοστούμι» ένας έμπειρος ράφτης (τον υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Μαρκ Ράιλανς) πρέπει να φανεί πιο έξυπνος από μια επικίνδυνη ομάδα μαφιόζων, προκειμένου να επιβιώσει σε μια μοιραία νύχτα.

2. Λούις Γουέιν: Ένας Ξεχωριστός Κόσμος

Υπόθεση:  Η ξεχωριστή και αληθινή ιστορία του εκκεντρικού Βρετανού καλλιτέχνη Λούις Γουέιν, του οποίου οι παιχνιδιάρικες και συχνά ψυχεδελικές εικόνες βοήθησαν στο να αλλάξει παντοτινά η άποψη του κοινού για τις γάτες. Ξεκινώντας από 19ο αιώνα και φθάνοντας μέχρι τη δεκαετία του 1930, ακολουθούμε τις απίστευτες περιπέτειες αυτού του εμπνευσμένου αλλά αφανούς ήρωα, καθώς επιχειρεί να ξεκλειδώσει τα «ηλεκτρικά φορτισμένα» μυστήρια του κόσμου και να κατανοήσει καλύτερα την ίδια τη ζωή του και την βαθιά αγάπη που μοιραζόταν με την σύζυγό του Έμιλυ.

3. Μαγνητικά Πεδία

Υπόθεση:Μετά την τυχαία συνάντησή τους καθ’ οδόν σε ένα νησί, μια γυναίκα και ένας άνδρας αποφασίζουν να περιπλανηθούν μαζί σε αναζήτηση του κατάλληλου μέρους να θάψουν ένα μεταλλικό κουτί.

4. Νίτραμ

Υπόθεση: Ο Νίτραμ ζει με την μητέρα του σε ένα προάστιο της Αυστραλίας στα μέσα τις δεκαετίας του 1990. Ζει μια ζωή απομόνωσης και απογοήτευσης όπου δεν μπορεί να ενταχθεί πουθενά. Αυτό μέχρι που τελείως απρόσμενα βρίσκει μια στενή φίλη στο πρόσωπο της Έλεν. Όταν όμως η φιλία τους λήξει με έναν τραγικό τρόπο , η μοναξιά και ο θυμός του Νίτραμ μεγαλώνουν και ξεκινάει μια αργή κατηφόρα που θα οδηγήσει στην καταστροφή.

5. Νύχτα της Φωτιάς

Υπόθεση:Σε μια απομονωμένη πόλη στα βουνά του Μεξικού, τα κορίτσια έχουν αγορίστικα κουρέματα και έχουν μάθει να τρέχουν προς υπόγεια κρησφύγετα όταν τα μαύρα SUV των καρτέλ εμφανίζονται από μακριά. Μόνο που μια μέρα, ένα από αυτά δεν θα προλάβει να κρυφτεί εγκαίρως.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
20:00
-
ΑΕΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1