MasterChef 6 - Νίκος Μπέρκας: Αποκάλυψε γιατί χάλασε η σχέση του με τον Μπόμπαινα
MasterChef 6: Η πρώτη συνέντευξη του Νίκου Μπέρκα μετά την αποχώρησή του από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε την Παρασκευή (13/5) ο κλοιός «στένεψε» περισσότερο δεδομένου ότι πλέον ο διαγωνισμός βρίσκεται κοντά στο τέλος και την ανάδειξη του νικητή ή της νικήτριας. Ο παίκτης που αποχώρησε από τον διαγωνισμό ήταν ο Νίκος Μπέρκας, ο οποίος ουσιαστικά αποχώρησε 8ος από τον φετινό διαγωνισμό μαγειρικής.

Έτσι, σήμερα Δευτέρα (16/5) ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@Star» και μίλησε για τη συμμετοχή του στο MasterChef 6, αλλά και τον πιο αμφιλεγόμενο παίκτη του φετινού MasterChef, τον Μπόμπαινα, ο οποίος αποχώρησε 9ος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Αρχικά, ο Νίκος Μπέρκας αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο σπίτι και στη δική του εμπλοκή στις εσωτερικές αντιπαραθέσεις που συχνά δημιουργούνταν είπε:

«Έφερνα μία ισορροπία μέσα στο σπίτι, μέχρι ένα σημείο, και προσπαθούσα να κρατήσω τα παιδιά σε μία κατάσταση. Όταν έβλεπα μια ένταση, προσπαθούσα να μεσολαβώ. Όσο περισσότερο καθόμουνα θα επικρατούσε αυτή η ηρεμία. Φεύγοντας, πιστεύω ότι θα επικρατήσει το καλό κλίμα που υπήρχε την τελευταία εβδομάδα.

Ήταν επιλογή μου αυτό το πράγμ. Άποψη έχω. Εμένα όταν με ρώτησαν τα παιδιά, δεν είπα πολλά πράγματα, είπα λίγα πράγματα… Αυτό που τους είπα είναι να προσέχουμε τι λέμε, γιατί έξω έχουμε φίλους, έχουμε δουλειές. Το μόνο που τους είπα ήταν να είναι πολύ προσεκτικοί πάνω στην ένταση».

Επιπλέον, μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τον Δημήτρη Ταϊτίδη γνωστό και ως Μπόμπαινα αποκαλύπτοντας και το πότε χάλασε η σχέση τους.

«Με το Δημήτρη πολλές φορές μιλούσαμε. Είχαμε πολύ καλή σχέση και από ένα σημείο και μετά αυτό χάλασε, από την ημέρα με το καλαμπόκι», είπε ο Νίκος Μπέρκας για τον Μπόμπαινα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Breakfast@Star (@breakfastatstarofficial)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1