MasterChef 6: Συμβούλιο με εντάσεις μετά τη δοκιμασία του «Τοίχου» - Δείτε το trailer
MasterChef 6: Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του διαγωνισμού.

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε χθες Τετάρτη (11/5) επέστρεψε στον διαγωνισμό η δοκιμασία με τον τοίχο με τα σχόλια να είναι πολλά και διάφορα. Στο επεισόδιο του MasterChef που θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη (12/05) θα δούμε τα αποτέλεσματα της ομαδικής δοκιμασίας, αφού σήμερα θα δούμε το συμβούλιο της εβδομάδας.

Οι δύο ομάδες θα κληθούν να ακούσουν τα σχόλια της κριτικής επιτροπής για τα τελικά αποτελέσματα με την ατμόσφαιρα να είναι αρκετά τεταμένη και την ένταση να «ανεβαίνει». Σημειώνεται πως στόχος των δύο ομάδων έπρεπε να επικοινωνήσουν, όσο το δυνατόν καλύτερα, χωρίς οπτική επαφή, ώστε να παραδώσουν στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, έξι πανομοιότυπα πιάτα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Έτσι, ορίστηκαν δύο ομάδες αυτή με τον αρχηγό και τον υπαρχηγό και στο τέλος του χρόνου που τους έχει δοθεί οι δύο ομάδες έπρεπε να παρουσιάσουν ένα ορεκτικό, ένα κυρίως και ένα γλυκό πιάτο, πανομοιότυπα σε γεύση αλλά και εμφάνιση. Μάλιστα, η Καλλιόπη και ο Νικήτας δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στη δοκιμασία και δεν έστησαν σωστά τα πιάτα τους, κάτι που τους στεναχώρησε!

Στο αποψινό συμβούλιο οι κριτές εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τα πιάτα. Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη είναι ιδιαίτερα απογοητευμένη από τους συμπαίκτες της. “Καλά τους λέω εγώ άχρηστους μάγειρες”, ακούγεται να λέει στην κάμερα του διαγωνισμού.

Το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη (12/5) στις 21:00 στο Star.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;