MasterChef 6: Ο παίκτης που αποχώρησε για δεύτερη φορά από τον διαγωνισμό
Ακόμα ένας παίκτης αποχώρησε από το MasterChef 6 και φτάσαμε στο top 8 του μαγειρικού διαγωνισμού.

Ανατρεπτική υπήρξε η χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef 6. Το βράδυ της Τρίτης, 10 Μαΐου, τρεις παίκτες διεκδίκησαν την παραμονή τους στο μαγειρικό διαγωνισμό μέσα από μία απαιτητική και δύσκολη δοκιμασία.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, είχαμε δει τις δοκιμασίες του Mystery Box και του Τεστ Δημιουργικότητας. Σήμερα, ήταν η σειρά των τριών υποψηφίων για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην κουζίνα του MasterChef 6 και να διεκδικήσουν μία θέση στην κορυφαία 8άδα του διαγωνισμού. Ο λόγος για τον Νίκο Μπέρκα, την Καλλιόπη Μπεζαντέ και τον Δημήτρη Ταϊρίδη.

Καλεσμένος για αυτή τη δοκιμασία αποχώρησης ήταν ο Food and Beverage Manager του MasterChef, Νίκος Θωμάς, ο οποίος έφερε μαζί του ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων. Το πιάτο απαιτούσε απόλυτη συγκέντρωση και ψυχραιμία για την εκτέλεσή του. Το παραμικρό λάθος θα μπορούσε να κοστίσει την παραμονή στο διαγωνισμό και μία στιγμή απροσεξίας να αποβεί μοιραία.

Αφότου ολοκληρώθηκαν οι δοκιμασίες των τριών παικτών και οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα, ήρθε η ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Ο παίκτης, που τελικά δεν κατάφερε να λειτουργήσει με καθαρό μυαλό και παρουσίασε τις περισσότερες αστοχίες στην προσπάθειά του ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Ο παίκτης, πριν την αποχώρησή του, άφησε αιχμές για το γεγονός πως έχασε από τον Νίκο Μπέρκα, με τον οποίον τελευταία δεν διατηρούν καθόλου καλές σχέσεις.

MasterChef 6: Αυτό είναι το top 8

Ο διαγωνισμός μαγειρικής του STAR έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς μετά την αποχώρηση του Δημήτρη, έχουν μείνει ακόμα 8 επίδοξοι σεφ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;