Λεωνίδας Κακούρης - Άγριες Μέλισσες: Το τέλος που θα έδινε στον Δούκα και το spoiler για το τέλος της σειράς
Όσα είπε ο Λεωνίδας Κακούρης στο «The 2night Show».

Χθες Τρίτη 10 Μαΐου ο Λεωνίδας Κακούρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις Άγριες Μέλισσες και τον ρόλο του.

Μιλώντας για τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού που ενσαρκώνει στις «Άγριες Μέλισσες» είπε αρχικά

«Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα το συνέχιζα γιατί έχει να κάνει και με το υπόλοιπο σενάριο. Παρόλα αυτά θα ήθελα για τον Δούκα να περάσει από τη ζωή και να καταλάβει τα απότοκα των πράξεών του, τι πόνο προκάλεσε και πήρε και πως θα μπορέσει να το καταλάβει στο τέλος».

«Ο Δούκας είχε χτίσει ένα δικό του κώδικα τιμής πολύ συγκεκριμένο όπου ήταν δικαστής κι άρχων αυτός. Οπότε τα έκανε όλα σωστά. Γιατί η κοινωνία είναι άδικη και πρέπει να είσαι σκληρός για να μπορέσεις να επιβιώσεις. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Τι θα πει είναι κακός; Εκτός αν είναι ψυχασθενικός. Αγάπησα τον Δούκα Σεβαστό γιατί είναι ένας ήρωας και χαρακτήρας που έχει πάρα πολύ ψωμί. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος της σειράς, δεν έχουμε πάρει τα τελευταία 25 επεισόδια. Πιστεύω ότι ο Δούκας με έναν τρόπο θα πληρώσει και από κάτι που δεν το περίμενε. Πρέπει να πληρώσει», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κακούρης.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;