Survivor 5 - Trailer: Κλάματα στο άκουσμα του επάθλου (ΒΙΝΤΕΟ)
Μια έκπληξη περιμένει τους παίκτες του Survivor 5. Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει το έπαθλο του αγωνίσματος και οι παίκτες ξεσπούν σε κλάματα.

Γεμάτο εκπλήξεις και συγκινήσεις αναμένεται το νέο επεισόδιο του Survivor 5, που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (10/5).

Όπως βλέπουμε και στο trailer, δεν θα μείνουν ασχολίαστες οι χθεσινές υποψηφιότητες από το συμβούλιο του νησιού, με τον Κωσταντίνο Εμμανουήλ να λέει πως ο Τάκης Καραγκούνιας έκανε μεγάλη ανατροπή υποδεικνύοντας ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Άρη Σοϊλέδη.

Ο Τάκης έκανε την ανατροπή, όπως είχα κάνει κι εγώ με την ατομική ασυλία. Για άλλη μια φορά δεν τους βγήκε το σχέδιο και η στρατηγική τους“, λέει χαρακτηριστικά, ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας αναφέρει με τη σειρά του πως, για τον ίδιο, η μόνη στρατηγική είναι η αγάπη του κόσμου.

Έπειτα, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους παίκτες του Survivor 5. Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει το έπαθλο του σημερινού αγωνίσματος, που θα είναι τηλεφωνική κλήση των παικτών με τις οικογένειές τους και όλοι ξεσπούν σε κλάματα.

Οι παίκτες των δύο ομάδων θα παλέψουν διεκδικώντας το ιδιαίτερο έπαθλο επικοινωνίας, σε έναν πολύ δύσκολο και απαιτητικό στίβο μάχης, που θα έχει ως κύριο ζητούμενο τη δύναμη. Ποια ομάδα θα καταφέρει άραγε, να κερδίσει και να μιλήσει με τα δικά της πρόσωπα;

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1