Eurovision 2022: Τι δήλωσαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου λίγο πριν τον ημιτελικό;
Eurovision 2022: Αντίστροφη μέτρηση για τον Α' ημιτελικό - Προβλέψεις του Γιώργου Καπουτζίδη και της Μαρίας Κοζάκου

Σήμερα Τρίτη 10 Μαΐου θα διεξαχθεί ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision 2022 στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα, την οποία εκπροσωπέι φέτος η νεαρή τραγουδίστρια Amanda Tenfjord. Μέχρι στιγμής οι πρόβες της Amanda Tenjford έχουν κυλήσει ομαλά αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στους φανς με τα στοιχήματα να δείχνουν την Ελλάδα μέσα στην δεκάδα του τελικού.

Και ενώ η αντίστροφη μέτρηση για τον σημερινό ημιτελικό της Eurovision 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας έχει ήδη ξεκινήσει, o Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, που για μία ακόμη χρονιά θα είναι τα πρόσωπα που θα βρεθούν πίσω από τα μικρόφωνα σχολιασμού της Eurovision, μίλησαν στην εκπομπή Στούντιο 4 κάνοντας τις δικές τους προβλέψεις τους τόσο για την Αμάντα Γεωργιάδη όσο και για τις υπόλοιπες χώρες που θα διαγωνιστούν στον Α’ Ημιτελικό.

«Εγώ νομίζω ότι σίγουρα η Ουκρανία θα έχει πάει πάρα πολύ καλά. Είναι το μεγάλο φαβορί έτσι και αλλιώς στον μουσικό διαγωνισμό και πιστεύω πως θα πάει καλά και στις επιτροπές και φυσικά στο κοινό. Πιστεύω επίσης ότι πολύ ψηλά στις επιτροπές θα πάμε και εμείς και θεωρώ ότι από αυτόν τον ημιτελικό θα πάει καλά και η Ολλανδία», σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η Μαρία Καζάκου από τη δική της πλευρά συμφώνησε με όσα είπε ο συνεργάτης της λέγοντας:

«Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο. Νομίζω πως και η Ολλανδία και η Ελλάδα και η Ουκρανία θα πάνε πολύ καλά. Νομίζω ότι θα είναι οι τρεις πρώτες χώρες». 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1