Eurovision 2022: Οι αλλαγές στη σκηνική παρουσία της Ελλάδας
Σε λίγες ώρες θα πραγματοποιηθεί ο Α' ημιτελικός της Eurovision 2022 και η Αμάντα Γεωργιάδη θα ανέβει στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού με μερικές αλλαγές.

Λίγες ώρες έμειναν για τον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2022. Το βράδυ της Τρίτης, 10 Μαΐου, η Αμάντα Γεωργιάδη και η Ελλάδα θα ανέβει στη σκηνή του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού για να διεκδικήσει μία θέση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, 14 Μαΐου. Η σημερινή εμφάνιση της Ελλάδας θα έχει μερικές αλλαγές σε σχέση με αυτά που έχουμε δει στην πρόβα.

Όπως ανέφερε και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA, οι αλλαγές που θα υπάρξουν στην τελευταία γενική δοκιμή για την ελληνική αποστολή και κατ’ επέκταση στον αποψινό πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2022 θα είναι τα εξής στοιχεία:

  • Οι καρέκλες στο σκηνικό θα…. «λιώνουν πιο γρήγορα με χρώμα
  • Οι σκιές που θα απεικονίζουν τις αναμνήσεις που θα έχει η Αμάντα Γεωργιάδη θα είναι ιδιαιτέρως τονισμένες στην τηλεσκηνοθεσία
  • Διορθωμένος αναμένεται να είναι και ο φωτισμός, ως προς τις εναλλαγές του, στα κοντινά πλάνα που θα έχει η Αμάντα Γεωργιάδη

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος, υπήρχε ένα πρόβλημα εμφανές από τις αρχές των προβών στη σκηνή της Eurovision 2022 και αναμένεται να παρουσιαστεί πλήρως διορθωμένο στο αποψινό live.

Περιμένουμε με ανυπομονησία την εμφάνιση της Αμάντας στον σημερινό Α’ Ημιτελικό, που θα τον παρακολουθήσουμε στις 22:00 μέσα από την ΕΡΤ.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;