MasterChef 6: Ποιος παίκτης κέρδισε την ασυλία;
MasterChef 6: Ο παίκτης που θα είναι ασφαλής στη σημερινή ψηφοφορία.

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε χθες Πέμπτη 5 Μαΐου οι παίκτες και οι παίκτριες των δύο ομάδων βρέθηκαν ενώπιον των κριτών, με σκοπό να μάθουν τη βαθμολογία των πιάτων τους. Η [μάχη» κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την μπλε ομάδα να κερδίζει την κόκκινη 3-2.

Έτσι, οι «Μπλε» απόλαυσαν μία έξοδο με τον Γιάννη Αποστολάκη και οι «Κόκκινοι» αγωνίστηκαν στη δοκιμασία ασυλίας. Αρχικά, οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας έπρεπε να διαχωρίσουν 1,5 λίτρο ασπράδια από τους κρόκους. Οι τρεις πιο γρήγοροι ήταν η Καλλιόπη, ο Γιάννος και ο Νικήτας, οι οποίοι κατάφεραν να περάσουν στη δεύτερη φάση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Εκεί, οι δυο παίκτες και η μια παίκτρια έπρεπε να ανοίξουν το ζυμάρι κατά μήκος του πάγκου διεκδικώντας μια θέση στην τελευταία φάση της δοκιμασίας ασυλίας. Στην τελευταία φάση, οι δύο πιο γρήγοροι που ήταν ο Γιάννος και ο Νικήτας κλήθηκαν να φτιάξουν ραβιολόνε al uovo. Νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννος, ο οποίος στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Παρασκευή 6 Μαΐου θα ψηφίσει τους παίκτες ή τις παίκτριες που θέλει να διαγωνιστούν και ύστερα θα βρίσκεται ασφαλής στον εξώστη έχοντας κερδίσει τη δοκιμασία ασυλίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;