MasterChef 6: Η ατάκα του Κουτσόπουλου που «καίει» τον Μπόμπαινα - Δείτε το trailer
MasterChef 6: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη 5 Μαΐου βλέπουμε το συμβούλιο των παικτών και παικτριών που κατάφεραν να φτάσουν στην τελική δεκάδα. Πρόκειται για το συμβούλιο μετά την ομαδική του τελικού top 10 και οι τόνοι φαίνεται να ανεβαίνουν για ακόμη μία φορά.

Πρωταγωνιστής είναι για ακόμη μία φορά ο Μπόμπαινας, αλλά αυτή την φορά ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος βάζει «φρένο» με μία ατάκα που του «κόβει» τον αέρα. Συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο trailer απευθυνόμενος στον Μπόμπαινα εμφανίζεται να λέει: «Δεν σού ανήκουν όλες οι στιγμές. Συγγνώμη αν αυτό σού έχουμε δώσει να καταλάβεις». Κρίνοντας από το ότι ο Μπόμπαινας εμφανίστηκε να λέει εκνευρισμένος «κόκκινη κάρτα» στην ομάδα του, ίσως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θέλησε να επέμβει κατά τη διάρκεια ακόμη μια έκρηξης του παίκτη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Βέβαια, η κριτική που θα δεχτούν τα πιάτα των ομάδων θα είναι σκληρή με το χαρακτηριστικό σχόλιο του Πάνου Ιωαννίδη να λέει ότι το πιάτο του Μάριου δεν τρωγόταν. Η μάχη για τη νίκη προβλέπεται «σώμα με σώμα» με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες και ως εκ τούτου η νίκη να κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Μία ομάδα θα βγει όμως με τον Γιάννη Αποστολάκη, ενώ η ηττημένη θα αγωνιστεί σε δοκιμασία ασυλίας όπου θα πρωταγωνιστούν τα αυγά. Οι προσπάθειες των παικτών και των παικτριών θα είναι μάλλον αρκετά καλές, αφού ο Πάνος Ιωαννίδης αναφέρει πως υπήρχε μία προσπάθεια λίγο καλύτερη, αλλά οι τρεις κριτές δυσκολεύτηκαν για τη βρουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στο τέλος του επεισοδίου ένας ή μία θα κερδίσει την ασυλία. Το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη 5 Μαΐου στις 21:00 στο Star!

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;