Γιάννης Βαρδής: Το τραγούδι της Πάολα που τον έκανε να κινηθεί δικαστικά
Ο Γιάννης Βαρδής εξήγησε γιατί κινήθηκε νομικά ενάντια στους δημιουργούς ενός τραγουδιού της Πάολα.

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής ήταν σήμερα Τετάρτη (4/5) καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό», όπου μεταξύ άλλων εξήγησε τους λόγους για τους οποίους κινήθηκε δικαστικά ενάντια στους δημιουργούς του τραγουδιού της Πάολα «Περαστική», Τόνι Μαυρίδη και Χριστόδουλο Σιγανό.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για την αγωγή με την οποία ζητούσε 100.000€ από τους δημιουργούς του τραγουδιού, υποστήριξε πως αντέγραψαν το τραγούδι του πατέρα του «Δεν τελειώσαμε» που είχε τραγουδήσει παλιότερα ο Νίκος Βέρτης.

«Το κομμάτι αυτό το είχε γράψει ο πατέρας μου και το είχε τραγουδήσει ο Νίκος Βέρτης και λεγόταν “Δεν τελειώσαμε”. Έμοιαζε πάρα πάρα πολύ το ρεφρέν του με ένα κομμάτι της Πάολας. Πήγαμε στα δικαστήρια. Μού είπε ο δικηγόρος μου ότι αν θέλω μπορώ να το κατεβάσω και την ίδια μέρα. Τα αυτιά μου εμένα δεν με ξεγελάνε. Μίλησα με μουσικολόγο, έβαλε τα μέτρα κάτω του τραγουδιού και είπε ότι είναι ακριβώς το ίδιο.


Πέρασαν δύο χρόνια, δεν το κατέβασα το τραγούδι γιατί δεν είχα κάτι με την ερμηνεύτρια. Δεν είχα λόγο. Δεν επικοινώνησα με την Πάολα. Εκείνη έπρεπε να επικοινωνήσει μαζί μου γιατί το γνώριζε πριν καν το μάθω εγώ. Μίλησα με την πλευρά της και μού είπαν ότι όντως μοιάζει. Εγώ τους έδωσα το δικαίωμα να το διορθώσουν και να το ανεβάσουν αλλιώς. Μού είπαν τότε εντάξει, το κατέβασαν για μία εβδομάδ. Υποτίθεται έκαναν κάποιες διορθώσεις και το ανέβασαν ξανά ακριβώς το ίδιο.

Εκεί προχώρησα δικαστικά. Τους έδωσα κάθε επιλογή, δεν το έκαναν. Το δικαστήριο έγινε. Δεν βγήκε απόφαση. Γιατί θεωρούν κάποιοι από την άλλη πλευρά ότι έχει βγει κάποια αθωωτική απόφαση; Ότι κέρδισαν το δικαστήριο. Δεν ισχύει αυτό. Έγινε ένα λάθος στη δικογραφία, λάθος τίτλου του τραγουδιού. Τότε είπε ο δικαστής ότι δεν μπορεί να κάνει εκδίκαση της υπόθεσης και την άφησε στην άκρη. Δεν έκανα έφεση και ξεκίνησα τη διαδικασία από την αρχή. Ήταν λάθος ο τίτλος από τη δική μας πλευρά. Εγώ δεν έχω κάτι με τους συνθέτες», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βαρδής σχετικά με το συγκεκριμένο τραγούδι.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;