Survivor 5: Η τιμωρία των δύο παικτών που παραβίασαν βασικό κανονισμό - Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Δύο παίκτες τιμωρήθηκαν αυστηρά καθώς παραβίασαν έναν βασικό κανόνα του Survivor 5, ενώ, μάθαμε και τους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Το βράδυ της Δευτέρα, η κόκκινη και η μπλε ομάδα βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να αναδειχθούν οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5. Κατά τη διάρκεια, όμως, του συμβουλίου έγινε και μια ανακοίνωση – βόμβα από τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργο Λιανό, που αφορούσε δύο παίκτες.

Το χθεσινό συμβούλιο του νησιού ξεκίνησε με μια ανακοίνωση που αφορούσε στην παραβίαση ενός βασικού κανονισμού του Survivor 5 από δύο πιο δυνατούς παίκτες της μπλε ομάδες. Όπως δήλωσε ο Γιώργος Λιανός, οι δύο αυτοί παίκτες συνάντησαν κάποιον ντόπιο στον Άγιο Δομίνικο και με απροσδιόριστο τρόπο κατάφεραν να επικοινωνήσουν, τηλεφωνικά με τους δικούς τους ανθρώπους

Οι δύο παίκτες που το έκαναν αυτό ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Η πράξη τους αυτή έχει κάποιες συνέπειες, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση του παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, στα επόμενα τρία έπαθλα, που θα κερδίσει η μπλε ομάδα, οι δύο αυτοί παίκτες δεν θα μπορούν να συμμετέχουν.

Την δυσαρέσκειά τους με την απόφαση αυτή έδειξε τόσο ο Άρης Σοϊλέδης όσο και ο Γιώργος Ταλάντσεβ!

 

Στη συνέχεια του συμβουλίου, τα πνεύματα πήραν φωτιά καθώς, πλέον, ο μισθοφόρος και παίκτης των Μπλε μοιάζει να αποτελεί κόκκινο πανί και για τις δύο ομάδες. Ο Τάκης Καραγκούνιας δεν δίστασε να απειλήσει τον Απόστολο Ρουβά και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από την αντίπαλη ομάδα, όταν νευρίασε στην παραλία.

Στο πρώτο συμβούλιο του Survivor 5 για αυτή την εβδομάδα, που είδαμε το βράδυ της Κυριακής, η πλειοψηφία των Μπλε έβγαλε στον τάκο τον μισθοφόρο. Στη νέα ψηφοφορία, οι Μπλε είχαν και πάλι ξεκάθαρη άποψη για το ποιος πρέπει να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση. Η παίκτρια που ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Στέλλα Ανδρεάδου, η οποία ήταν η παίκτρια που είχε κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας για την μπλε ομάδα του Survivor 5, κλήθηκε να δώσει ακόμη έναν συμπαίκτη της ως τον τρίτο υποψήφιο. Η Στέλλα επέλεξε τη Σοφιάννα Αβραμάκη!

Έτσι, λοιπόν, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5 είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, η Στέλλα Ανδρεάδου και η Σοφιάνα Αβραμάκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 2