Αιδηψός: Στο «Πρωινό» μίλησε ο νεαρός που ανέβασε το βίντεο με το γατάκι - «Θέλω να ζητήσω μια συγνώμη»
Ο νεαρός που ανέβασε στα social media το βίντεο με το γατάκι που το κλώτσησαν σε ταβέρνα στην Αιδηψό μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας, 2 Μαΐου, κάνει τον γύρω του διαδικτύου ένα βίντεο όπου πελάτης σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό δελεάζει ένα γατάκι με ψάρι προκειμένου να το κλωτσήσει στη συνέχεια στη θάλασσα. Οι αντιδράσεις στα social media ήταν έντονες, ενώ, η παρέμβαση της πολιτείας ήταν άμεση με τη γρήγορη σύλληψη του 30χρονου άνδρα.

Το πρωί της Τρίτης, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Μανώλης Καραμανώλης, όπως ονομάζεται ο άνδρας που δέχθηκε την κατακραυγή για αυτή την πράξη, μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Ο ίδιος υποστήριξε τα εξής στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

«Θέλω να ζητήσω μια συγνώμη για το βίντεο που ανάρτησα στα social media. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση να δέχομαι τέτοιο bullying. Δεν ξέρω πως να το πω τώρα… Είναι πρωτόγνωρο για μένα. Θα ήθελα να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα. Θέλω να σας πω ότι δεν εμπλέκεται κανένας από αυτούς που κατηγορούν σε βίντεο και φωτογραφίες. Ο κατηγορούμενος είναι ήδη στην αρχή, η δικαιοσύνη θα δώσει δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω και δεν έχουμε κάποια παραπτώματα, δεν έχουμε κάνει κάτι και τα υπόλοιπα αναμένονται.

Δεν διέπραξα εγώ την πράξη και ζητώ συγνώμη για το βίντεο που ανέβασα. Ήμουν και δεν ήμουν στην συγκεκριμένη παρέα. Δεν μπορώ να σας πω παραπάνω, η δικαιοσύνη θα μας κρίνει»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;