MasterChef 6: Ο παίκτης που αποχώρησε - Η τελική δεκάδα του διαγωνισμού
Η τελική δεκάδα του MasterChef 6 όπως διαμορφώθηκε μετά την τελευταία αποχώρηση.

Ακόμα μία αποχώρηση είδαμε το βράδυ της Παρασκευής, στο MasterChef 6. Το επίπεδο δυσκολίας στη δοκιμασία αποχώρησης ήταν αρκετά αναβαθμισμένο, καθώς θα κρινόταν η τελική δεκάδα του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής του STAR.

Η Ελισάβετ Κοντοκώστα και ο Δημήτρης Ταϊρίδης, γνωστός και ως “Μπόμπαινας” ήταν οι δύο παίκτες που προέκυψαν από την ψηφοφορία των παικτών. Η ψηφοφορία αυτή ήταν γεμάτη εντάσεις με πρωταγωνιστή τον εκρηκτικό Μπόμπαινα, ο οποίος πέταξε μέχρι και… καλαμπόκι στους συμπαίκτες του.

Οι δύο αυτοί παίκτες κλήθηκαν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο MasterChef 6 μέσα από την ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης της Ιταλικής Εβδομάδας που έφτασε στο τέλος της. Όλα θα κρίνονταν από το πιάτο αντιγραφής.

Καλεσμένος των τριών chef κριτών ήταν ο καταξιωμένος και βραβευμένος Ιταλός chef, Elio Sironi, ο οποίος παρουσίασε στους παίκτες ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων. Οι δύο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να προσέξουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, με στόχο να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό και να παραδώσουν ένα άρτιο αποτέλεσμα στους κριτές.

Η μάχη ανάμεσα στους δύο παίκτες ήταν στήθος με στήθος, καθώς τα πιάτα και των δύο ήταν πολύ καλά. Οι κριτές, που βρέθηκαν μπροστά σε αυτές τις δύο πολύ καλές προσπάθειες, έπρεπε να κρίνουν το αποτέλεσμα στη λεπτομέρεια.

Τελικά, οι κριτές ανακοίνωσαν πως η Ελισάβετ ήταν η παίκτρια που θα έπρεπε να βγάλει την ποδιά της και να εγκαταλείψει το MasterChef 6.

Η τελικά δεκάδα του MasterChef 6

Μετά την αποχώρηση της Ελισάβετ, δέκα είναι, πλέον, οι παίκτες που διεκδικούν τον τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef. Το top 10 του μαγειρικού διαγωνισμού έχει διαμορφωθεί ως εξής:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;