Κωνσταντία Χριστοφορίδου για κακοποιητικές συμπεριφορές: «Ευτυχώς υπάρχει το MeToo»
Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου για το #MeToo, ένα άσχημο περιστατικό κατά τη διάρκεια της καριέρας της και τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Η γνωστή και ταλαντούχα ηθοποιός, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, παραχώρησε σήμερα Τετάρτη (27/4) συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» , όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον ρόλο της Λιλίκας στη σειρά «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη» που «έγραψε» ιστορία, τον Νίκο Σεργιανόπουλο, αλλά και το περιστατικό που την έδιωξαν από δουλειά επειδή ήταν έγκυος.

«Ακόμα μου φωνάζουν την ατάκα “Λιλίκα Καλίτση, χρέη στο ΙΚΑ, 3.5 χρόνια” από τη σειρά και το χαίρομαι γιατί λέω “εντάξει, με αναγνωρίζουν, δεν έχω αλλάξει πολύ”», είπε αρχικά η Κωνσταντία Χριστοφορίδου για τη σειρά «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαϊμη».

Επιπλέον, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό κατά τον οποίο την έδιωξαν από δουλειά, λόγω της εγκυμοσύνης της.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δήλωσε:

«Ήταν πάρα πολύ σκληρό και είναι ο τρόπος που γίνεται κάτι. Η τελική απόφαση ήταν του παραγωγού. Ενώ ο ίδιος άνθρωπος είχε στείλει την πρώτη μέρα των γυρισμάτων μια ανθοδέσμη για να με υποδεχτεί… Όταν έγινε αυτό και έφτασα πια να μιλάω μαζί του, να διαπραγματευτώ ότι μπορώ να το καταφέρω, μου είπε “για να τελειώνουμε κοπέλα μου, εγώ με έγκυες δεν δουλεύω”. Ευτυχώς λοιπόν υπάρχει το #MeToo γιατί αν αυτό γινόταν τώρα, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Νίκο Σεργιανόπουλο με τα καλύτερα λόγια λέγοντας για τον ηθοποιό που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή:

«Αυτό το κομμάτι είναι πάντα μέσα μου, δεν το ξεχνάω. Ο Νίκος με είχε σαν μικρή του αδερφή. Είναι μέσα μου αυτός ο άνθρωπος. Είναι κάτι θλιβερό, όσο κι αν περνούν τα χρόνια, δεν πιστεύω ότι έχει φύγει. Όταν τον σκέφτομαι, μού μένει ένα χαμόγελο».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;