Kehlani: Η Vogue πέρασε 24 ώρες με την τραγουδίστρια και την κόρη της
Η Vogue μάς δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα την Kehlani (και την τριών ετών κορούλα της)!

Η Vogue ανέβασε πριν από λίγες ημέρες ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο YouTube με την Kehlani και την μικρή της κόρη. Συγκεκριμένα, λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας με τίτλο «Blue Water Road» η Kehlani -πάντα με τη συντροφιά της κόρης της- πέρασε 24 όμορφες και ανάλαφρες ώρες με τη Vogue.

Στο βίντεο βλέπουμε την Kehlani να χτενίζει τα μαλλάκια της κορούλας της και μας «ξεναγεί» στην καθημερινότητά της και μας εξηγεί τι ρόλο παίζει η πνευματικότητα στη ζωή της όσο μεγαλώνει την 3χρονη κόρη της.

Μόλις τα μαλλάκια της Adeya είναι έτοιμα συναντούν κάποιους φίλους για βιετναμέζικο στο Hollywood, όπου πολύ casually τρώνε μεσημεριανό και η ίδια μιλάει στην Vogue. Μετά το μεσημεριανό πηγαίνει στο LA Film Cameras, όπου η Kehlani δηλώνει μεταξύ άλλων πως «δεν πιστεύει ότι της αξίζει ο τίτλος της φωτογράφους, αλλά της αρέσει πολύ η φωτογραφία».

Πρόκειται για μία πολύ χαλαρή και όμορφη κουβεντούλα της Vogue με την τραγουδίστρια, ενώ δίνεται σε όλους και σε όλες η ευκαιρία να γνωρίσουμε την γλυκύτατη κορούλα της!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;