Σπύρος Μπιμπίλας για «Super Mammy»: «Αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά να αλλάξουν κανάλι»
Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντάει για τις αντιδράσεις για τη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή, «Super Mammy».

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Super Mammy», με τον Μάρκο Σεφερλή έχει προκαλέσει πολλές και έντονες αντιδράσεις. Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι ένας από τους ηθοποιούς που κάνουν guest εμφάνιση στην εν λόγω σειρά και μίλησε στους δημοσιογράφους για όλα αυτά που έχουν ειπωθεί και γραφτεί.

Αρχικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε:

«Αυτοί που δυσανασχετούν με τη σειρά ή με κάθε είδους σειρά, όπως δυσανασχετώ κι εγώ με διάφορα reality και εκπομπές βόθρου όπως τις λέω, αλλάζω κανάλι. Δεν το βλέπω αυτό που δεν μου αρέσει. Το να χυδαιολογείς εις βάρος ενός ανθρώπου που τόσα χρόνια προσφέρει θέατρο σε πάρα πολύ κόσμο, πληρώνει, ξοδεύει πάρα πολλά λεφτά γι’ αυτό που κάνει και είναι και δουλευταράς, το θεωρώ λίγο ανήθικο»

Συνέχισε λέγοντας:

«Αυτό το ανεκδοτάκι το έχει πει ο Λαζόπουλος, το έχουν πει οι ΑΜΑΝ και το έχω ακούσει στα 65 μου χρόνια άπειρες φορές. Αν είναι τα ανέκδοτα να ενοχλούν τόσο πολύ τους ανθρώπους επειδή αναπαράγονται, πρέπει λίγο να ξανακοιταχτούμε όλοι στους καθρέφτες μας. Ή θα πρέπει να σταματήσει η σάτιρα τελείως διότι όπως λέω κάποιοι ενοχλούνται από κάτι. Εάν όλοι ενοχλούνται από κάτι, η σάτιρα δεν θα υπάρχει πια. Αυτό θέλουμε από τη ζωή μας, να μην υπάρχει σάτιρα για τίποτα;»

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;