MasterChef 6: Η διεκδίκηση της κάρτας ασυλίας και η δοκιμασία αποχώρησης για τους «11»
Δοκιμασία για την κάρτα ασυλίας και αποχώρηση θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 6 - Δείτε το trailer

Το επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα (18/4) «έκρυβε» πολλές εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης ως νικητής του Mystery Box δημιούργησε τα ζευγάρια που διαγωνίστηκαν στη δοκιμασία του Τεστ Δημιουργικότητας, ενώ επέλεξε να μην μαγειρέψει και έτσι, να περάσει αυτομάτως στους «11». Μαζί του μπορούσε να πάρει ακόμη ένα άτομο και ο Παναγιώτης επέλεξε τον Χριστόφορο.

Στη συνέχεια οι παίκτες και οι παίκτριες του MasterChef 6 έχοντας χωριστεί σε ζευγάρια σύμφωνα με τις επιλογές που έκανε ο Πάνος μαγείρεψαν με κάποιους να μην τα πηγαίνουν τόσο καλά και να είναι σήμερα Μεγάλη Τρίτη (19/4) υποψήφιοι και υποψήφιες προς αποχώρηση. Ειδικότερα, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι δύο ζευγάρι. Το ένα ζευγάρι είναι ο Νίκος Παπαϊωάννου και ο Μάριος Λιόλιος και το άλλο η Καλλιόπη Μπεζαντέ και ο Βασίλης Μπόλλος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Από την άλλη πλευρά η Ελισάβετ και ο Γιάννος ήταν το ζευγάρι που είχε την καλύτερη προσπάθεια. Δεδομένου πως η Καλλιόπη είχε χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας και βρίσκεται υποψήφια προς αποχώρηση, οι τρεις κριτές δήλωσαν πως η διεκδίκηση της πολύτιμης κάρτας αυτή την φορά θα γίνει με διαφορετικό τρόπο. Στο trailer βλέπουμε τον Γιάννο και την Ελισάβετ να αγωνίζονται για την κάρτα ασυλίας προσπαθώντας να αναγνωρίσουν τα υλικά ενός πιάτου με κλειστά μάτια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Φυσικά, μετά από αυτή τη δοκιμασία σειρά έχει η δοκιμασία αποχώρησης που θα καθορίσει το τελικό top 11 του MasterChef 6. Συγκεκριμένα, οι τρεις παίκτες και η παίκτρια θα πρέπει να αγωνιστούν σε μία δοκιμασία αντιγραφής πιάτου με καλεσμένο σεφ τον Λούκα Πισκάτσι. Στο trailer βλέπουμε ότι κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας η Καλλιόπη πιέζεται και δημιουργείται ένταση με τον εξώστη, ενώ κατά τη διάρκεια της δοκιμής οι κριτές εντοπίζουν σημαντικά λάθη. Μάλιστα, στο τέλος του trailer βλέπουμε πως ο καλεσμένος σεφ θα βαθμολογήσει ένα πιάτο με 4, έναν βαθμό που θεωρείται αρκετά χαμηλός και ενδεχομένως να στείλει έναν παίκτη ή μία παίκτρια εκτός MasterChef.

Το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα Μ. Τρίτη (19/4) στις 21:00 στο Star!

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;