Κινηματογράφος: Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα (21 - 27/4)
Κινηματογράφος: Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μία νέα κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινάει την Πέμπτη (21/4) με τρεις νέες ταινίες να έρχονται στις μαρκίζες των κινηματογράφων. Μία από αυτές είναι το νέο θρίλερ του Robert Eggers, ενώ την τριάδα συμπληρώνουν μία νέα «επανέκδοση» της Σταχτοπούτας και ένα docudrama για την καταστροφική πυρκαγιά της Παναγίας των Παρισίων τον Απρίλιο του 2019.

1. Τρεις Ευχές για την Σταχτοπούτα

Υπόθεση: Μετά τον θάνατο του πατέρα της, η καλόκαρδη αλλά και θαρραλέα Σταχτοπούτα ζει με τη σκληρή θετή μητέρα της και την κακομαθημένη θετή αδερφή της Ντόρα που της φέρονται σαν υπηρέτρια στο ίδιο της το σπίτι. Κατά τη διάρκεια μιας από τις καθημερινές της αποδράσεις στο δάσος, η Σταχτοπούτα εμποδίζει ένα ζευγάρι ανδρών να κυνηγήσουν άγρια ζώα, ανάμεσά τους και τον όμορφο πρίγκιπα του βασιλείου. Αμέσως νιώθουν έλξη ο ένας για τον άλλον, αλλά ο πρίγκιπας αναμένεται να βρει την κατάλληλη νύφη στον επόμενο βασιλικό χορό, όπου η Σταχτοπούτα δεν επιτρέπεται να παρευρεθεί.

Εφοδιασμένη με πολύ κουράγιο και δυναμωμένη από τα τρία μαγικά φουντούκια της, αποφασίζει να σταθεί για τον εαυτό της και να καθορίσει τη μοίρα της. Είναι σε θέση να απελευθερωθεί από την τυραννία της θετής της μητέρας και να βρει την αληθινή αγάπη;

2. Ο Άνθρωπος απ’ τον Βορρά

Υπόθεση: Ένας νεαρός βίκινγκ πρίγκιπας ξεκινάει το μακρύ και επικίνδυνο ταξίδι που θα τον οδηγήσει στο μόνο πράγμα που έχει στον μου του: να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του.

3. Η Παναγία των Παρισίων φλέγεται

Υπόθεση:  Παρίσι 15 Απριλίου 2019: Ο σπουδαιότερος μητροπολιτικός χριστιανικός ναός του κόσμου, η δοξασμένη Παναγία των Παρισίων, καίγεται. Η στέγη της καταρρέει και οι προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς είναι κυριολεκτικά ηρωικές.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά
26 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
21:00
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;