Survivor 5: Η απάντηση της Μαρίας Αντωνά για το φημολογούμενο ειδύλλιο Σοφιάννας - Άρη
Survivor 5: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε on camera για το υποτιθέμενο ειδύλλιο και η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη έδωσε τη δική της απάντηση.

Αντιδράσεις στα social media προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάννα Αβραμάκη στο χθεσνό επεισόδιο (17/4) του Survivor 5.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης μίλησε στην κάμερα και άφησε αιχμές για ειδύλλιο ανάμεσα στους παραπάνω, κάνοντας, μάλιστα, αναφορά και στην σύντροφο του ποδοσφαιριστή, Μαρία Αντωνά, με την οποία θα παντρευτούν το ερχόμενο φθινόπωρο.

Υπάρχει ένα ειδύλλιο. Ο Άρης και η Σοφιάννα είναι πάρα πoλύ κοντά. Ειδικά όσο ήμασταν μόνοι μας στους Μπλε, ήταν συνέχεια αχώριστοι. Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω, την οποία και την ξέρω, είναι και καλή και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει όταν βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος ετοιμάζεται και να παντρευτεί; Δεν ξέρω, υπάρχει ένας έρωτας νομίζω, που προσπαθούν απεγνωσμένα να τον κρύψουν αλλά μπα, δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες“, είπε αρχικά ο παίκτης.

Ενώ συνέχισε στο ίδιο ύφος: “Τώρα στο παιχνίδι μπαίνει ξαφνικά και η Ναυσικά. Οι καλύβες μας είναι δίπλα δίπλα. Χθες παρατήρησα ότι η Σοφιάννα είχε κατεβάσει λίγο τη μούρη της γιατί ο Άρης ήταν πιο κοντά με τη Ναυσικά. Την Σοφιάννα την είχε εντελώς γραμμένη κι εκείνη πήγαινε πάνω κάτω, πάνω κάτω“.

Survivor 5: Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά

Η Μαρία Αντωνά άκουσε τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, ωστόσο, επέλεξε να μην απαντήσει ευθέως. Η ίδια προχώρησε αναδημοσιεύσεις άλλων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι οποίες ανέφεραν πως ο παίκτης του Survivor 5 θα έπρεπε να ντρέπεται για αυτά που λέει στην τηλεόραση.

Μία εκ των αναρτήσεων που αναδημοσίευσε ήταν του τραγουδιστή και πρώην παίκτη του Survivor, Σάκη Αρσενίου, ο οποίος έγραψε:

Είναι ντροπή και ξεφτίλα να ξεστομίζεις ότι μ@@@@ σου κατέβει στο μυαλό και να θίγεις προσωπικότητες χωρίς να υπολογίσεις γυναίκες, παιδιά, οικογένεια και ό,τι μπορεί να στεναχωρήσει ή να φέρει κάποιον σε δύσκολη θέση απλά και μόνο για να ικανοποιήσεις το ψώνιο και τη βλακεία που σε διακατέχει. Πετάξτε έξω αυτό τον  ακατάλληλο τύπο“.

Έπειτα η Μαρία Αντωνά έδωσε και μία άμεση απάντηση στην εκπομπή “Ποιος είναι Πρωινιάτικα“:

Eγώ προσωπικά σαν Μαρία δε θέλω να σχολιάσω τίποτα“.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;