Grace and Frankie: Επίσημο trailer για την τελευταία σεζόν της αγαπημένης σειράς
Grace and Frankie: Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix ετοιμάζεται να «ρίξει» αυλαία.

Η σειρά «Grance and Frankie», που ήρθε στο Netflix από τους δημιουργούς του «Friends», ετοιμάζεται να ρίξει «αυλαία» μετά από επτά επιτυχημένες σεζόν που μας χάρισαν πολύ γέλιο και «τροφή» για σκέψη.

H σειρά ακολούθησε για έξι σεζόν την Grace και την Frankie, δύο εντελώς διαφορετικές γυναίκες, οι οποίες ανκαλυψαν στην λεγόμενη τρίτη ηλικία ότι οι σύζυγοί τους δεν είναι απλώς συνέταιροι και καλοί φίλοι, αλλά και ερωτικοί σύντροφοι τα τελευταία 20 χρόνια. Μετά από αυτή την ανακοίνωση οι δύο γυναίκες, που η μεταξύ τους σχέση είναι ήδη τεταμένη λόγω της εντελώς διαφορετικής τους ιδιοσυγκρασίας, αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν μαζί την κοινή τους κατάσταση μετακομίζοντας μάλιστα μαζί.

Μέσα σε αυτές τις έξι σεζόν η Grace και η Frankie ξεπέρασαν τον χωρισμό από τους συζύγους τους, τους αποδέχτηκαν, προχώρησαν τη ζωή τους και η μεταξύ τους σχέση εξελίχθηκε σε μία πραγματικά πανέμορφη και ουσιαστική φιλία. Το πρώτο μέρος της έβδομης σεζόν έχει ήδη ανέβει στην πλατφόρμα και μάλιστα απροειδοποίητα, ενώ το δεύτερο μέρος αναμένεται να είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 29 Απριλίου.

Μάλιστα, στο τελευταίο μέρος της έβδομης και τελευταίας σεζόν της σειράς θα έχουμε ως guest star την Dolly Parton, κάτι που θα σημάνει το reunion του καστ της ταινίας «9 to 5».

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε το Netflix στην έβδομη σεζόν η ζωή των Grace και Frankie περιπλέκεται περισσότερο, καθώς αναδύονται νέα οικογενειακά δράματα, προβλήματα λόγω απώλειας μνήμης, αλλά και μία άσχημη πρόβλεψη που μετατρέπεται σύντομα σε ζήτημα ζωής ή θανάτου.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;