TikTok: Προσθέτει την επιλογή «Δεν μου αρέσει» για τα σχόλια σε βίντεο
Πλέον, θα μπορείς να δηλώνεις ότι ένα σχόλιο «δε σου αρέσει» στο TikTok και θα το μαθαίνει μόνο το ίδιο το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το TikTok φέρνει μία «αόρατη» αλλαγή. Το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης που έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πολλούς χρήστες παγκοσμίως και έχει μετατραπεί στο πιο δημοφιλές μέσο τα τελευταία χρόνια, πλέον, σου δίνει τη δυνατότητα να πατήσεις «Δεν μου αρέσει» σε κάποιο σχόλια.

Τη δράση σου αυτή θα μπορεί να τη δει μόνο ο ίδιος ο γίγαντας των social media. Όπως ανακοίνωσε ο Cormac Keenan, επικεφαλής εμπιστοσύνης και ασφάλειας στο TikTok, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα δοκιμάσει τη νέα λειτουργία σε μια ανάρτηση blog σχετικά με την προώθηση της ευγένειας και της ασφάλειας στην πλατφόρμα.

Η προσθήκη του αόρατου κουμπιού «Δεν μου αρέσει», το οποίο δε θα μπορεί να δει ο δημιουργός περιεχομένου ή οποιοσδήποτε άλλος χρήστης, θα «επιτρέψει σε συγκεκριμένα άτομα να αναγνωρίζουν σχόλια που πιστεύουν ότι είναι άσχετα ή ακατάλληλα» για την ίδια την εφαρμογή χωρίς να διαχέεται ορατή αρνητικότητα σε όλη την πλατφόρμα. Ο Keenan πρόσθεσε:

«Αυτά τα σχόλια της κοινότητας θα προσθέσουν στο εύρος των παραγόντων που ήδη χρησιμοποιούμε για να βοηθήσουμε να διατηρήσουμε την ενότητα σχολίων σταθερά σχετική και ένα μέρος για αληθινή σύμπλεξη.

Για να αποφευχθεί η δημιουργία δυσαρέσκειας μεταξύ των μελών της κοινότητας ή η απογοήτευση των δημιουργών, μόνο το άτομο που κατέγραψε μια αντιπάθεια σε ένα σχόλιο θα μπορεί να δει ότι το έχει κάνει»

Το TikTok δοκιμάζει και άλλους τρόπους πέρα από τον παραπάνω για να αντιμετωπίσει το καταχρηστικό και το περιεχόμενο μίσους στην πλατφόρμα του. Ο Keenan δήλωσε πως:

«Πιστεύουμε ότι η κοινότητα πρέπει να οικοδομηθεί με βάση τον σεβασμό, την καλοσύνη και την κατανόηση»

Ο ίδιος ανήγγειλε επίσης νέες υπενθυμίσεις ασφαλείας για δημιουργούς που θα τους ενθαρρύνουν να φιλτράρουν, να αποκλείουν και να διαγράφουν αρνητικά σχόλια, ενώ είπε ότι διαφορετικά θα συνεχίσει να ενημερώνει τις οδηγίες της κοινότητας ανάλογα με βάση τα σχόλια των χρηστών.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;