MasterChef 6: Ψηφοφορία και δοκιμασία αποχώρησης με εντάσεις - Δείτε το trailer
Όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε στο MasterChef 6.

Μετά την χθεσινή ήττα της κόκκινη ομάδας και τη νίκη της Ελπίδας στην δοκιμασία ασυλίας, στο επεισόδιο του MasterChef 6 που θα προβληθεί σήμερα Παρασκευή (15/4) οι «Κόκκινοι» προσέρχονται στο πλατό της εκπομπής για να ψηφίσουν τους παίκτες και τις παίκτριες που θα τεθούν υποψήφιοι/υποψήφιες προς αποχώρηση.

Έτσι, το επεισόδιο θα ξεκινήσει με την διαδικασία της ψηφοφορίας όπου θα υπάρξουν εντάσεις. Μάλιστα, ο Μπόμπαινας φαίνεται εμφανώς εκνευρισμένος λέγοντας πολύ αποφασιστικά «θα μιλήσω σε λίγο». Παράλληλα, ο Νικήτας ενοχλημένος από κάτι που έχει ειπωθεί εμφανίζεται να λέει πως «όποιος δεν έχει χέρια για να μαγειρέψει, έχει στόμα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Η Καλλιόπη έχοντας την κάρτα ασυλίας δέχεται την ερώτηση για το αν θα σώσει κάποιον ή κάποια από τους συμπαίκτες ή συμπαίκτριές της, κάτι που θα ανακαλύψουμε στο σημερινό επεισόδιο. Στη συνέχεια, οι παίκτες και οι παίκτριες που θα είναι υποψήφιοι/-ες προς αποχώρηση θα κληθούν να διαγωνιστούν σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου του καλεσμένου σεφ Χρήστου Νικολούζου.

Τουλάχιστον μία από τις προσπάθειες όμως -ενδεχομένως του παίκτη ή της παίκτριας που θα αποχωρήσει- είναι αρκετά αδύναμη με τον καλεσμένο σεφ να δηλώνει πως το συγκεκριμένο πιάτο δεν θα περνούσε το πάσο.

Και καθώς η αγωνία κορυφώνεται όλες τις απαντήσει θα τις μάθουμε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 6 που θα προβληθεί στις 21:00 στο Star!

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;