Survivor 5: Όταν η Άννα Βίσση κατέβασε από την πίστα τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ
Φαίνεται ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προκαλούσε αναστάτωση και στην έξω του ζωή, προτού μπει στο Survivor 5.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει αναστατώσει και τις δύο ομάδες του Survivor 5, μετά την είσοδό του στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο παίκτης έχει βρεθεί αμέτρητες φορές στο επίκεντρο των καβγάδων και των εντάσεων. Παράλληλα, έχει προκαλέσει αρκετό γέλιο με τις κατά καιρούς δηλώσεις του και τις ενέργειές του στο Survivor 5, ενώ αυτή τη βδομάδα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να παραμείνει.

Φαίνεται ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προκαλούσε αναστάτωση και στην έξω του ζωή, προτού μπει στο Survivor 5, όπως για παράδειγμα στις νυχτερινές τους εξόδους.

Συγκεκριμένα, βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή “Ποιος είναι Πρωινιάτικα“, δείχνει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να βρίσκεται σε κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, να έχει ανέβει στην πίστα και να μην δέχεται να κατέβει, δημιουργώντας αμηχανία στην τραγουδίστρια.

Η Άννα Βίσση του ζητά να αποχωρήσει, ενώ ο make-up artist λέει ότι θα το κάνει μόνο αν του δώσει ένα φιλί.

Δεν θα σου δώσω φιλάκι. Δεν με εμπνέεις να σου δώσω φιλάκι. Δεν θα τσακωθούμε, αλλά κατέβα κάτω. Εσύ δώσε μου αν θες, δεν έχω πρόβλημα“, λέει η τραγουδίστρια και τελικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ την φιλάει στο μάγουλο και αποφασίζει να αποσυρθεί.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;