Πατέρας Καρολάιν:
Την «μέγιστη δυνατή ποινή» για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ζητά ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς.

Την «μέγιστη δυνατή ποινή» για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ζητά ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς.

Μιλώντας αποκλειστικά στην Daily Mail μετά την έναρξη της δίκης για τη δολοφονία της κόρης του από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ενώ κοιμόταν στο σπίτι τους με την 11 μηνών τότε κόρη τους δίπλα της, δήλωσε: «Θέλω τη μέγιστη δυνατή ποινή γι’ αυτόν. Το μόνο για το οποίο λυπάται είναι ότι η αστυνομία δεν πίστεψε στην παράλογη ιστορία του».

Ο πρώην μηχανικός, κατάγεται από το Λίβερπουλ μένει στην Αλόννησο εδώ και 20 χρόνια, μαζί με την μητέρα της Καρολάιν, Susan Dela Cuesta. Κανένας από τους δύο δεν έχει παραστεί στην οδυνηρή δίκη που ξεκίνησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο πατέρας της Καρολάιν δήλωσε επίσης: «Τίποτα από όσα μπορεί να πει κατά τη διάρκεια της δίκης, δε θα με εκπλήξει και τα συναισθήματά μου παραμένουν αναλλοίωτα. Το σημαντικότερο μέρος της δίκης θα είναι η κατάθεση των πραγματογνωμόνων και των ειδικών στα ηλεκτρονικά. Τα στοιχεία τους θα είναι εκείνα που θα τον στείλουν στη φυλακή».

Ο Ντέιβιντ, ο οποίος δήλωσε στην Daily Mail πως παρακολουθεί τη δίκη «μανιωδώς», πρόσθεσε: «Δεν έχω καμία πρόθεση να πάω στην Αθήνα. Η παρουσία μου απαιτήθηκε από την εισαγγελία μόνο για να πιστοποιήσω τη γλυκιά φύση της Καρολάιν. Τι άλλο να πω; Εξάλλου, θα υπάρξει η κατάθεση από τον ψυχολόγο της, από τον γείτονά τους (αυτές έγιναν χθες) και κάποιων από τους φίλους της, των οποίων οι απόψεις θα έχουν πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα από οτιδήποτε μπορώ να πω εγώ. Παρακολουθώ τη δίκη με ζήλο, όπως και οι υπόλοιποι άνθρωποι στο νησί, οι οποίοι γνώριζαν και αγαπούσαν την Καρολάιν».

Και πρόσθεσε: «Καταλαβαίνω ότι οι γονείς του Μπάμπη θα εμφανιστούν για την υπεράσπιση για να ορκιστούν ότι ο γιος τους είναι ο καλύτερος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του πάνω στη γη. Εξακολουθούν να πιστεύουν στην πλήρη αθωότητά του και πως η Καρολάιν δολοφονήθηκε από μια συμμορία».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο πατέρας της Καρολάιν μιλώντας πάλι στην Daily Mail είπε: «Καταλαβαίνω ότι ο Μπάμπης θα χρησιμοποιήσει ως υπεράσπισή του ότι προκλήθηκε από την Καρολάιν και πως ενήργησε σε αυτοάμυνα. Θα επικαλεστεί επίσης τις ικανότητές της στις πολεμικές τέχνες. Αυτό δεν είναι πιθανό να πετύχει, καθώς κοιμόταν για αρκετές ώρες όταν τη σκότωσε. Μακάρι να μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου αυτή τη νυφίτσα».

 

Πηγή Φωτογραφιών: Intime

Διαβάστε ακόμη:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;