MasterChef 6: Απόψε μία ομαδική δοκιμασία σε ένα από τα παλιότερα οινοποιεία της χώρας
MasterChef 6: Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο - Δείτε το trailer

Μετά την αποχώρηση της Βασιλικής Δροσάτου, η οποία μάλιστα είχε κερδίσει στις οντισιόν και το Golden Pin, το MasterChef 6 συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη (13/4) με αμείωτο ενδιαφέρον για τους top 13 παίκτες και παίκτριες του διαγωνισμού.

Η σημερινή ομαδική δοκιμασία θα διεξαχθεί για ακόμη μία φορά σε εξωτερικό χώρο και έτσι, οι διαγωνιζόμενοι και οι διαγωνιζόμενες βρέθηκαν για τις ανάγκες των γυρισμάτων σε ένα από τα πιο παλιά οινοποιεία της Ελλάδας. Στο trailer βλέπουμε ότι το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την χαρά να ξεναγηθεί μέσα στο οινοποιείο και να δει -έστω και μέσα από την τηλεόρασή του- βαρέλια με σοδιές του 19ου αιώνα, αλλά και το βαρέλι με τη σοδειά από τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Όσον αφορά την ομαδική δοκιμασία οι επίδοξοι και οι επίδοξες σεφ θα πρέπει να μαγειρέψουν όπως πάντα κάτι νόστιμο που θα πρέπει να ταιριάζει με τα κρασιά. Μάλιστα, για τις ανάγκες της δοκιμασίας σήμερα είναι καλεσμένος ο wine expert Γιώργος Κανόπουλος. Πριν πάρουν «φωτιά» τα μαχαίρια, θα δούμε μάλλον μεγάλες αλλαγές, αφού η Καλλιόπη ούσα νικήτρια του τεστ δημιουργικότητας θα κληθεί να αλλάξει τις δύο ομάδες και να τις δημιουργήσει ξανά από… «το μηδέν»!

Το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα Τετάρτη (13/4) στις 21:00 στο Star!

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;