Γιώργος Λιανός: Η κόρη του παρουσιαστή «εισέβαλε» στο Survivor 5
Ο Γιώργος Λιανός πόζαρε μαζί με την κόρη του στο πλατό του Survivor!

Το περιβόητο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor 5, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό γυρίζεται όπως όλοι και όλες γνωρίζουμε στον Άγιο Δομίνικο. Έτσι, ο Γιώργος Λιανός εδώ και πολλούς μήνες βρίσκεται για τις ανάγκες των γυρισμάτων αρκετά μακριά από την οικογένειά του. βρίσκεται για αρκετούς μήνες στον Άγιο Δομίνικο, αφού έχει αναλάβει την παρουσίαση του Survivor.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, ταξίδεψε από την Ελλάδα μέχρι τον Άγιο Δομίνικο και μαζί της δεν παρέλειψε να πάρει και την μικρή κορούλα του, Βαλέρα.

Η επίσκεψή τους που μόνο χαρά μπορούσε να δώσει στον Γιώργο Λιανό έγινε γνωστή μέσα από μία ανάρτηση του ίδιου στο Instagram, αφού ο ίδιος δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες με τον ίδιο να δείχνει στην κόρη του το μέρος, όπου διεξάγεται το καθιερωμένο συμβούλιο του νησιού, οι ψηφοφορίες των παικτών και των παικτριών του Survivor και ανακοινώνονται οι αποχωρήσεις.

Μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες η μικρή Βαλέρια φαίνεται να… εκτελεί χρέη παρουσιάστριας «κλέβοντας» την θέση του πατέρα της στο συμβούλιο του νησιού. Στις υπόλοιπες φωτογραφίες Γιώργος Λιανός και η κόρη του ποζάρουν αγκαλιασμένοι στα γυρίσματα του Survivor με τον ίδιο να γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσης χιουμοριστικά: «Παρακαλώ οι μη έχοντες εργασία εις τον χώρο να αποχωρήσουν».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Lianos (@giorgoslianoss)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1