MasterChef 6: Απόψε η αποχώρηση που «ανοίγει» τον δρόμο για τους top 13
MasterChef 6: Ακόμη μία αποχώρηση θα δούμε σήμερα - Δείτε το trailer

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε χθες Δευτέρα (11/4) νικήτρια του τεστ δημιουργικότητας και ως εκ τούτου νέα κάτοχος της κάρτας ασυλίας είναι η Καλλιόπη. Από την άλλη πλευρά ο Μάριος, η Ελισάβετ και η Βασιλική είχαν τις τρεις πιο αδύναμες προσπάθειες, με αποτέλεσμα να είναι υποψήφιες και υποψήφιος προς αποχώρηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που που θα προβληθεί σήμερα Τρίτη (12/4) καλεσμένος είναι ο σεφ Γιάννης Τσικουδάκης, το πιάτο του οποίου θα πρέπει να αντιγράψουν οι παίκτριες και ο παίκτης προς αποχώρηση για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό. Φυσικά, είναι ακόμη άγνωστο για το αν η Καλλιόπη θα κάνει χρήση της κάρτας για να σώσει κάποιον ή κάποια, αλλά μέχρι στιγμής αυτό δεν φαίνεται και πολύ πιθανό.

Το πιάτο του καλεσμένου σεφ φαίνεται αρκετά απαιτητικό και δύσκολο κάνοντας ειδικά την Ελισάβετ να… τρέχει και να μην φτάνει! Βέβαια, στο trailer βλέπουμε τους κριτές, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να αστειεύονται για λίγο μαζί της «ελαφραίνοντας» έτσι την ατμόσφαιρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στο τέλος του trailer βλέπουμε τους κριτές μαζί με τον guest chef να διακρίνουν ένα λάθος, που ενδέχεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην σημερινή αποχώρηση, ενώ στη συνέχεια ο Σωτήρης Κοντιζάς ακούγεται να αναφέρεται σε ένα λάθος, το οποίο εντοπίστηκε και στις τρεις προσπάθειες. Στο τέλος του σημερινού επεισοδίου όμως ένας παίκτης ή μία παίκτρια θα αποχωρήσει αφήνοντας πίσω του/της το οριστικό top 13 του MasterChef 6!

Το επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα Τρίτη (12/4) στις 21:00 στο Star!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1