Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Survivor 5: Διχασμένο το κοινό στο Twitter με τους τσακωμούς στο ριάλιτι
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κάνει "άνω-κάτω" τη Μπλε ομάδα του Survivor 5 και το Twitter διχάζεται. Άραγε έχει δίκιο ή όντως φταίει;

Οι κόντρες και οι τσακωμοί στο Survivor 5 δε σταματούν. Aπό τότε που μπήκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο παιχνίδι, φαίνεται πως οι εντάσεις έχουν πολλαπλασιαστεί. Πρώτα, ο παίκτης τσακωνόταν με τον Τάκη, τώρα έρχεται αντιμέτωπος με όλη τη Μπλε ομάδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτης της Μπλε ομάδας κατηγορεί τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για ψέματα. Για την ακρίβεια, πολλές φορές έχουν γίνει τέτοιες αναφορές για ποικίλα θέματα. Και όταν είναι τόσοι άνθρωποι που διαμαρτύρονται για ένα συγκεκριμένο άτομο, κάτι δεν πάει καλά.

«Νόμιζε ότι ήρθε κάπου αλλού. Δεν κάνει τίποτα εδώ και δύο εβδομάδες. Σήμερα το πρωί, εγώ με τη Στέλλα σηκωθήκαμε 6.30, 7 η ώρα ήμασταν στο νερό να πάμε να ψαρέψουμε για να φάει όλη η οικογένεια η μπλε. Ο Κωνσταντίνος κοιμόταν μέχρι τις 9 – 10. Ξύπνησε τελευταίος μετά από όλους τους άλλους. Με το που σηκώθηκε, δεν είπε ούτε καλημέρα. Ρώτησε μόνο τι θα φάμε. Πήρε τη μοκέτα του και πήγε στην παραλία να κάνει ηλιοθεραπεία. Εγώ του είπα να μαζέψει κάποια πράγματα γιατί τα παιδιά έκαναν άλλες δουλειές και μου είπε ‘Δε γουστάρω να μαζέψω τίποτα, γιατί δεν είναι δικά μου», είπε ανάμεσα στα άλλα ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν παραδέχτηκε τίποτα από αυτά, λέγοντας, μάλιστα, πως ειπώθηκε πως μόνο αν φέρει νίκες θα του δώσουν να φάει. Ο Γιώργος Ταλάντσεβ εξήγησε πως ο κομμωτής το παρεξήγησε, αφού δεν αναφερόταν στο φαγητό που έχουν στο νησί, αλλά στα έπαθλα. Και γενικώς, ο ένας έλεγε το ένα και ο άλλος το άλλος, πηγαίνοντας το «μπαλάκι» πότε αριστερά πότε δεξιά. Κανείς, ωστόσο, πήρε το μέρος του.

Οι χρήστες του Twitter που παρακολουθούν το Survivor και σχολιάζουν παράλληλα τα δρώμενα, ήταν φανερά διχασμένοι. Υπήρχε η πλευρά του κοινού πήρε το μέρος του κομμωτή λέγοντας πως η υπόλοιπη ομάδα τον «βάλλει», ενώ οι περισσότεροι τάχθηκαν εναντίον του, υποστηρίζοντας τα λεγόμενα των συμπαικτών του.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;