Κασσιόπη: Αγωνιώδης έκκληση από φίλους στα social media
Αναζητούν πληροφορίες σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό της Κασσιόπης που προκλήθηκε από πτώση από τον 3ο όροφο εμπορικού καταστήματος.

Οι φίλοι της Κασσιόπης, της τρανς γυναίκας που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε χώρο εμπορικού κέντρου στην Ιερά Οδό στο Αιγάλεω στις 7:00 το πρωί της περασμένης Τετάρτης, κάνουν αγωνιώδη έκκληση μέσα από τα social media σε όσους γνωρίζουν ή είδαν κάτι για το περιστατικό αυτό. Το μήνυμα που έχουν αποστείλει φαίνεται να γίνεται viral και όλοι και περισσότεροι λογαριασμοί να το μοιράζονται με τους followers τους.

Η νεαρή τρανς γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αττικόν και από την Παρασκευή, που έγινε γνωστή η ταυτότητα της, πραγματοποιείται μία προσπάθεια μέσω των social media για να βρεθούν τυχόν μάρτυρες και να σωθεί υλικό από βιντεοκάμερες της περιοχής. Η έκκληση αυτή γίνεται, κυρίως, γιατί ακόμα δεν έχουν διερευνηθεί επαρκώς τα αίτια του τραυματισμού της. Οι φίλοι της υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα κορίτσι που δεν είχε λόγο να προβεί σε απόπειρα αυτοκτονίας. Μάλιστα, αναφέρουν την πιθανότητα τρανσφοβικού περιστατικού, που ίσως να είχε ως σκοπό και τη δολοφονία της. Να υπενθυμίσουμε, ότι η Κασσιόπη έπεσε από ύψος τριών μέτρων.

Οι φίλοι της Κασσιόπης μοιράζονται μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media το παρακάτω μήνυμα και ζητούν σε όσους γνωρίζουν κάτι να στείλουν προσωπικό μήνυμα μέσω Instagram ή να προβούν σε κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα στο Αιγάλεω.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Υπέροχα Πλάσματα (@yperoxa.plasmata)

Ένα από τα μηνύματα που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής:

Αν υπάρχει κάποιο που είδε την εικονιζόμενη κοπέλα στο Αιγάλεω/ Χαϊδάρι από την Κυριακή ως την Τετάρτη και παρατήρησε να συμβαίνει κάτι περίεργο, ας καταθέσει άμεσα στο ΑΤ Αιγάλεω. Η κάθε πληροφορία είναι σημαντική ώστε να βρεθεί ο λόγος της πτώσης της από τον 3ο όροφο εμπορικού κέντρου στο Αιγάλεω τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ας κοινοποιήσουμε μαζικά.

Κασσιόπη: Ποια είναι η νεαρή τρανς γυναίκα

H Κασσιόπη είναι γνωστή για την ακτιβιστική της δράση και ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα άτομα στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Έχει συμμετάσχει στο Thessaloniki Queer Arts Festival, σε μια πρωτοβουλία που στοχεύει να αλλάξει βαθιά ριζωμένες παρανοήσεις και προκαταλήψεις προς την queer κοινότητα μέσω καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δρώμενων.

Η Κασσιόπη έχει πρωταγωνιστήσει επίσης στην επικείμενη σειρά του Βασίλη Κεκάτου για το MEGA, «Milky Way». Πρόκειται για μια μίνι σειρά 8 επεισοδίων. Η νεαρή τρανς γυναίκα έχει συμμετάσχει, επίσης, στο βίντεο κλιπ του τραγουδιστή Bhukhurah.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη κассиопе°κассие́пея`κассио́па (@kassiopeklepkoy)

Εκτός από τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες και τις ακτιβιστικές της δράσεις, η Κασσιόπη πριν λίγο καιρό αποφοίτησε από το τμήμα ψυχολογίας του ΕΚΠΑ.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;