MasterChef 6: Απόψε το τεστ δημιουργικότητας με θέμα το αμπέλι και «έπαθλο» την κάρτα ασυλίας
MasterChef 6: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του μαγειρικού διαγωνισμού;

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε την Παρασκευή (8/4) ο Νικήτας ήταν ο παίκτης που κέρδισε το «Green Award» και τα 10.000 ευρώ. Έτσι, σήμερα Δευτέρα (11/4) μετά την προηγούμενη και αρκετά ιδιαίτερη εβδομάδα, όπου οι παίκτες και οι παίκτριες της κόκκινης ομάδας διαγωνίστηκαν για το Green Award, πλέον όλοι και όλες μπαίνουν σε κανονικούς και ταχύτατους ρυθμούς με τα μάτια στη δεκάδα.

Στο trailer βλέπουμε πως η νέα εβδομάδα ξεκινάει με ένα Mystery Box που έχει ως θέμα το… αμπέλι! Φυσικά, εκτός από το Mystery Box θα δούμε και το Τεστ Δημιουργικότητας, όπου θα δούμε όλους τους παίκτες και όλες τις παίκτριες να βάζουν τα δυνατά τους, αφού ο νικητής ή η νικήτρια του Τεστ Δημιουργικότητας εκτός από τα πλεονεκτήματα στην επόμενη ομαδική δοκιμασία θα κερδίσει και την κάρτα ασυλίας. Σημειώνεται ότι ο προκάτοχος της κάρτας ασυλίας ήταν ο Γιάννος που τη χρησιμοποίησε για να «σώσει» τον Μάριο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στο τέλος του trailer βλέπουμε πως κάποιοι παίκτες και κάποιες παίκτριες δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της δοκιμασίας, με αποτέλεσμα να μην έχουν ένα καλό πιάτο και να κινδυνεύουν να τεθούν υποψήφιοι/υποψήφιες προς αποχώρηση. Από την άλλοι κάποιοι και κάποιες απέσπασαν θετικά σχόλια, ενώ ένας παίκτης ή μία παίκτρια στο τέλος του επεισοδίου θα έχει ένα «άσσο» στο μανίκι, που είναι φυσικά η κάρτα ασυλίας.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;