MasterChef 6: Στην τελική ευθεία για το «Green Award» - Ποιο είναι το έπαθλο
MasterChef 6: Απόψε ο μεγάλος νικητής του «Green Award» - Δείτε το trailer

Μία ευχάριστη έκπληξη ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς στους παίκτες και τις παίκτριες των δύο ομάδων του MasterChef 6 στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες Πέμπτη (7/4). Αφενός, δεν θα υπάρξει αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και έτσι, ολόκληρη η μπλε ομάδα που ηττήθηκε θα είναι ασφαλής στον εξώστη. Αφετέρου, η κόκκινη ομάδα που αναδείχθηκε νικήτρια θα διαγωνιστεί στο «Green Award», που θα δώσει στον νικητή ή τη νικήτρια 10.000 ευρώ.

Ο Γιάννος, ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας, κλήθηκε να επιλέξει έναν παίκτη που θα διαγωνιστεί στον τελικό του «Green Award» χωρίς να περάσει από τις άλλες δοκιμασίες. Ο Γιάννος υπέδειξε τον Νίκο, ενώ ο δεύτερος παίκτης που θα διαγωνιστεί μαζί του στον τελικό που θα δούμε σήμερα Παρασκευή (8/4) είναι ο Πάνος που κέρδισε στην πρώτη φάση του Green Award, όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου θα δούμε τη δεύτερη δοκιμασία του Green Award, στην οποία  ο Γιάννος, η Καλλιόπη, η Ελπίδα, ο Μάριος, και ο Νικήτας, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στην μπλε ομάδα, θα διαγωνιστούν για να δούμε ποιος ή ποια θα συμπληρώσει την «χρυσή» τριάδα που θα αγωνιστεί για το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Στο τέλος θα δούμε τον τελικό του «Green Award» με καλεσμένο τον σεφ Τάσο Μαντή, όπου οι 3 φιναλίστ θα διαγωνιστούν σε ένα αρκετά απαιτητικό πιάτο, όπως ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά. Στο τέλος όμως μόνος ένας θα φύγει με 10.000 ευρώ στην τσέπη του!

Δείτε το trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

31-05-2024

Αιγάλεω

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;