MasterChef 6 - Τζόναθαν: «Ήμουν παράπλευρη απώλεια - Δεν προσπάθησα να μπω σε ίντριγκες ποτέ»
Όσα είπε ο Τζόναθαν μετά την απρόσμενη αποχώρησή του από το MasterChef 6.

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε την περασμένη Τρίτη (5/4) μία μεγάλη ανατροπή έφερε «τα πάνω κάτω» και ο Τζόναθαν αντικατέστησε τον Μάριο που «σώθηκε» από τον Γιάννο με την κάρτα ασυλίας. Έτσι, ο Τζόναθαν μαγείρεψε σε δοκιμασία αποχώρησης, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Μετά την αποχώρησή του από το MasterChhef 6 ο Τζόναθαν Χάρτνετ, ο οποίος ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους του φετινού MasterChef και ένας παίκτης με πολύ χαμηλό προφίλ, βρέθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star». Μάλιστα, εκεί δήλωσε σχετικά με την αποχώρησή του πως θεωρεί τον εαυτό του «παράπλευρη απώλεια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

«Ήμουν παράπλευρη απώλεια. Όπως είδατε, δεν προσπάθησα να μπω σε ίντριγκες ποτέ. Ήθελα να το δω μαγειρικά το παιχνίδι και να πάρω συμβουλές, αλλά και να δίνω. Είχε αρκετή ένταση μέσα στο σπίτι. Άκουσα λόγια, πολλές χοντράδες. Σίγα ρε παιδιά, ένα παιχνίδι είναι, μην το παρακάνουμε. Ήρθαμε να μαγειρέψουμε. Όταν άρχισαν να μπλέκουν τις κλίκες, εγώ άρχισα να χάνω το ενδιαφέρον μου. Υπήρχε κλίκα στην κόκκινη ομάδα, ο Γιάννος, ο Ιταλός, ο Μάριος, ο Παναγιώτης. Κατάλαβα ότι δεν θα ψηφίζαν ο ένας τον άλλον, ό,τι και να γίνει», είπα αρχικά ο Τζόναθαν αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στην ομάδα του.

Έπειτα, ο ίδιος συνέχισε προσθέτοντας τα εξής:

«Όταν ήταν ο Γρηγόρης είχα μια συζήτηση με την ομάδα και είχαμε πει να ψηφίζουμε μαγειρικά. Και με τον Βασίλη Βαλέχα είχα μια συζήτηση, που είναι ένας μάγειρας που τον εκτιμώ πολύ. Πιστεύω ότι είχε κι άλλο δρόμο στο MasterChef. Mετά όμως, έφυγε ο Γρηγόρης και όλα άλλαξαν. Ξαφνικά έγινε πολύ ανταγωνιστικό το παιχνίδι».

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι θα ήθελε να παραμείνει λίγο ακόμη στον διαγωνισμό και λυπάται που αποχώρησε, ενώ όταν ρωτήθηκε για το ποιος ή ποια πιστεύει ότι θα κερδίσει το φετινό MasterChef εκείνος απάντησε ο Γιάννος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;