Νίκος Μουτσινάς: Η απάντησή του στη Ματίνα Παγώνη όταν του είπε να εμβολιαστεί (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Νίκος Μουτσινάς δέχθηκε ένα ξαφνικό τηλεφώνημα στην εκπομπή του από τη Ματίνα Παγώνη. "Τη Δευτέρα ραντεβού στο νοσοκομείο για το εμβόλιο".

Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα δέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι” το απόγευμα της Τετάρτης (6/4). Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν η Ματίνα Παγώνη, η οποία προσπαθούσε να τον πείσει να εμβολιαστεί.

Ο Νίκος Μουτσινάς νόσησε πρόσφατα για δεύτερη φορά από κορωνοϊό και εξέφρασε για ακόμα μία φορά το παράπονό του που δεν μπορεί να πάρει πάλι πιστοποιητικό νόσησης δεδομένου ότι ο ίδιος δε θέλει να εμβολιαστεί.

Όταν λοιπόν η Ματίνα Παγώνη του ζήτησε να της πει γιατί γκρινιάζει, ο παρουσιαστής της απάντησε ότι:

«Θέλω να καταλάβω ποια είναι η λογική που δεν παίρνω δεύτερο πιστοποιητικό από τη στιγμή που κόλλησα. Το πιστοποιητικό δεν είναι για να αποδεικνύω στον έξω κόσμο ότι έχω αντισώματα; Μην δίνοντάς μου το πιστοποιητικό δεν μπορώ να πω ότι έχω αντισώματα».

Τότε η Ματίνα Παγώνη τον αιφνιδίασε με την απάντησή της, λέγοντάς του πως θα τον περιμένει την ερχόμενη Δευτέρα ό,τι ώρα θέλει στο νοσοκομείο που εργάζεται για να εμβολιαστεί.

«Οπωσδήποτε, ετοιμάστε μου τη μεγάλη σύριγγα», της απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς, άρα, μπορούμε να πούμε ότι μάλλον δεν πείστηκε. Ωστόσο, εκείνη επέμεινε για να λάβει από τον παρουσιαστή μια πρόσκληση για να πάει καλεσμένη στην εκπομπή, ενώ της εξήγησε πως θα πήγαινε για το εμβόλιο, αλλά «Η μητέρα μου πριν πεθάνει μου είπε δύο πράγματα, “να μην κάνεις μεσημέρι εκπομπή” και “να μην εμβολιαστείς”, δεν μπορώ να κάνω το δεύτερο», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
 0 
 0