MasterChef 6: Η ανατροπή που άλλαξε τα δεδομένα στη δοκιμασία αποχώρησης - Ο παίκτης που έφυγε από τον διαγωνισμό
Ο παίκτης που τα έκανε όλα λάθος και αποχώρησε από το MasterChef 6.

Την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης για αυτή την εβδομάδα παρακολουθήσαμε στο MasterChef 6 με τέσσερις παίκτες να διεκδικούν την παραμονή τους στο διαγωνισμό.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Μάριος Λιόλιος, η Ελισάβετ Κοντοκώστα και η Βασιλική Δροσάτου. Η Φανή Ζιώγα συμπλήρωσε την τετράδα όταν έχασε στη μονομαχία για τη διεκδίκηση της κάρτας ασυλίας από τον Γιάννο Σδούγκα. Στο σημείο εκείνο ήρθε και η ανατροπή!

Όλοι περίμεναν ότι αυτοί θα ήταν οι τέσσερις που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο MasterChef 6, όμως, ο Γιάννος έκανε την ανατροπή και χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας. Ο Γιάννος αποφάσισε να σώσει από τη διαδικασία την Ελισάβετ και τη θέση της πήρε ο Τζόναθαν Χάρτνετ.

Ο ίδιος άφησε κι αιχμές για τη συμπεριφορά της Βασιλικής στο σπίτι για να δικαιολογήσει την επιλογή του. Όπως υποστήριξε, παλαιότερα η Βασιλική είχε ψηφίσει την Ελισάβετ ενώ ήταν φίλες.

Για τη δοκιμασία αποχώρησης, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef 6 τον καλεσμένο chef Παναγιώτη Γιακαλή. Ο σεφ είχε ετοιμάσει ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων, βασισμένο στις φρέσκες πρώτες ύλες και στην πλήρη αξιοποίηση των υλικών. Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να κάνουν μία πιστή αντιγραφή του πιάτου, καθώς και να επιστρατεύσουν όλες τις μαγειρικές του γνώσεις με ταχύτητα και ακρίβεια.

Ένας παίκτης, όμως, είχε πρόβλημα με όλες και τις παρασκευές και ήταν αυτός που είδε την πόρτα της εξόδου από το διαγωνισμό. Αυτός ήταν o Tζόναθαν, με τους κριτές να σημειώνουν πως το μόνο που πήγε καλά ήταν ψήσιμο που έκανε.

MasterChef 6: Το top 14 του διαγωνισμού

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;