Κώστας Κόκλας: Οι αγαπημένοι του ρόλοι, το γκέι φιλί στη σειρά «Η τούρτα της μαμάς» & τα «Εγκλήματα»
Ο Κώστας Κόκλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» και έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ο Κώστας Κόκλας, ο γνωστός ηθοποιός που έχουμε αγαπήσει μέσα από σειρές όπως τα «Εγκλήματα» αλλά και τη σειρά που προβάλλεται στην ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς», βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, τις πιο έντονες στιγμές της ζωής του και αναφέρθηκε στο γκέι φιλί που προβλήθηκε μέσα από τη Δημόσια τηλεόραση και προκάλεσε σάλο.

Για τη σκηνή με το γκέι φιλί ανάμεσα στον Πάρη (Πάρις Θωμόπουλος) και τον σύντροφό του, Παναγιώτη (Γιώργος Τσιαντούλας), ο Κώστας Κόκλας απάντησε με ένα μοναδικό τρόπο. Ο ηθοποιός δήλωσε:

«Η σειρά αυτή έχει σπάσει κατεστημένα, δείχνει με μια άλλη ματιά στον κόσμο το πώς μπορεί να είναι μια οικογένεια, με ισότητα και αγάπη πάντα. Δεν είναι μόνο το φιλί, είναι ότι όλοι μας είμαστε διαφορετικοί και ίσοι μεταξύ μας. Αυτό οφείλουμε να το θυμόμαστε και να το επισημαίνουμε και να το εφαρμόζουμε στη ζωή μας. Περνάμε δύσκολους καιρούς, είναι δύσκολο να λες στα παιδιά να μην κάνουν bullying και γύρω γύρω να γίνονται πόλεμοι και να την πέφτει ο δυνατός στον αδύνατο

Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει φυσικά και το σεβόμαστε»

Στη συνέχεια, ο Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε στους ηθοποιούς της γενιάς του και το μπούλινγκ που υπήρχε σε όσους λάμβαναν μέρος σε τηλεοπτικές σειρές. Όπως δήλωσε ο ηθοποιός:

«Ήταν καθεστώς οι ηθοποιοί του θεάτρου να σνομπάρουν τους ηθοποιούς της τηλεόρασης. Η τηλεόραση ήταν κάτι πολύ δεύτερο, κάτι ευτελές και υπήρχε το ότι “μην κάνεις τηλεόραση γιατί θα καείς. Εγώ μεγάλωσα σε μία γενιά που δέχτηκε αρκετό μπούλιγνκ μέχρι να βρει τον δρόμο της, τι είναι καλό τι όχι, τι είναι πρότυπο τι όχι. Πολλοί δεν άντεξαν σε αυτή τη δουλειά, άντεξαν όσοι αγαπούσαν πολύ τη δουλειά και είχαν δυνατή προσωπικότητα»

Όπως ήταν φυσικό, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την μεγάλη επιτυχία της σειράς, «Εγκλήματα». Αναφέρθηκε στα πρώτα επεισόδια που δεν έκαναν επιτυχία, αλλά και το πώς περνούσε στα γυρίσματα. Όπως δήλωσε ο Κώστας Κόκλας:

«Η κωμωδία τότε ήταν άσπρη και όχι μαύρη. Τα “Εγκλήματα” μπήκαν μέσα στην οικογένεια και έδειξαν τους διαφορετικούς χαρακτήρες που υπάρχουν σε ένα σπίτι, τις υποχωρήσεις που γίνονται και τις δυσκολίες. Εγώ πίστεψα την παρέα και αυτόν που τα έγραψε. Όμως, τότε η τηλεόραση ήταν άγρια γιατί υπήρχαν τα χαρτιά της τηλεόρασης.

Τα κανάλια δεν ρίσκαραν εύκολα, τα πρώτα 6 επεισόδια πήγαμε άπατα και ήταν να κοπεί και ξαφνικά έκανε 40άρια και μας μάζεψαν πίσω. Το είδε ο κόσμος πιο πολύ, το καστ δεν ήταν όλο γνωστό. Από την εμπειρία που έχω αν είναι μία καλή δουλειά αν δεν πάει τη χρονιά που παίζεται θα πάει μετά. Περνούσαμε όμορφα στα Εγκλήματα»

Ο Κώστας Κόκλας δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην Καίτη Κωνσταντίνου. Οι δύο τους συνεργάζονται ξανά μετά από χρόνια στη σειρά της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς», όπου υποδύονται ένα παντρεμένο ζευγάρι όπως και στα «Εγκλήματα». Για τη συνεργασία τους είπε:

«Η Καίτη Κωνσταντίνου είναι η γυναίκα σύμβολο, έχουμε έναν κώδικα, είναι εύκολο να παίζουμε μαζί, σαν να αναπνέουμε. Χάρηκα παρά πολύ που βρεθήκαμε και ελπίζω να συνεχίσουμε να παίζουμε μαζί.

Μετά τα “Εγκλήματα” μας έκαναν προτάσεις να παίξουμε μαζί. Η Καίτη είναι επιλεκτική στις δουλειές που κάνει, είχαμε και άλλες ευκαιρίες δεν είχε τύχει. Κάναμε πολύ παρέα μετά τη σειρά, και με όλους, ήμασταν μαζί και στο θέατρο για επτά χρόνια. Δεθήκαμε παρά πολύ»

Τέλος, μίλησε και για τους ρόλους του που ξεχωρίζει!

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;