finddoctors.gov.gr: Σε λειτουργία μπήκε η πλατφόρμα για ραντεβού σε δημόσια δομή ή ιδιωτικό γιατρό
Με τέσσερα «κλικ» θα μπορείς να κλείσεις ραντεβού σε δημόσιες δομές ή ιδιώτες γιατρούς μέσω του finddoctors.gov.gr.

Από την Τετάρτη, 6 Απριλίου, μπαίνε σε λειτουργία η πλατφόρμα finddoctors.gov.gr που αφορά στο νέο Ψηφιακό Σύστημα Ραντεβού Πολιτών για την πρωτοβάθμια περίθαλψη. Τα ραντεβού αφορούν τόσο δημόσιες δομές όσο και ιδιώτες γιατρούς.

Μέσω της εν λόγω πλατφόρμας, κάθε πολίτης μπορεί να κλείσει ραντεβού σε δημόσια δομή ή με ιδιώτη γιατρό πιστοποιημένο στο «Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης».

finddoctors.gov.gr: Πώς κλείνεται ραντεβού

Για να κλείσεις ένα ραντεβού μέσω της πλατφόρμας αυτής, απαραίτητη είναι μόνο η χρήση κωδικών Taxisnet καθώς και η επιβεβαίωση του ΑΜΚΑ.

Θα μπορείς να επιλέξεις τη γεωγραφική περιοχή και ακολούθως την προτίμησή σου για ραντεβού σε δημόσια δομή ή ιδιώτη ιατρό. Μέσα από προσυμπληρωμένα πεδία και δυναμικές λίστες επιλογών, με ελάχιστα κριτήρια αναζήτησης και μόνο με τέσσερα «κλικ», θα έχει τη δυνατότητα να κλείσει ραντεβού με ιατρό σε ημέρα και ώρα που επιθυμεί. Θα λαμβάνει SMS επιβεβαίωσης, ενώ θα έχει τη δυνατότητα αλλαγής ή ακύρωσης του ραντεβού έως και την προηγούμενη ημέρα.

Να αναφέρουμε ότι το finddoctors.gov σχεδιάστηκε από τα υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υγείας και υλοποιήθηκε από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ ΑΕ).

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1