Υπόθεση Πάτρας:
Καταγγελία ότι η Τζωρτζίνα είχε υποστεί κακοποίηση το 2014, ενώ ήταν μόλις λίγων μηνών έρχεται να προστεθεί στο θρίλερ της Πάτρας.

Καταγγελία ότι η Τζωρτζίνα είχε υποστεί κακοποίηση το 2014, ενώ ήταν μόλις λίγων μηνών έρχεται να προστεθεί στο θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της με μεγάλη ποσότητα κεταμίνης το 2022.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, τον Οκτώβριο του 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν σχεδόν ενός έτους, είχε γίνει καταγγελία σε Οργανισμό από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος του ζευγαριού για κακοποίηση του παιδιού.

Ο Οργανισμός απευθύνθηκε στο δήμο της Πάτρας και ακολούθησε επίσκεψη κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι της οικογένειας, ωστόσο φαίνεται πως ο έλεγχος ήταν ανεπαρκής.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξαν ότι όλα αυτά ήταν κακοήθειες και η έρευνα σταμάτησε, χωρίς καν το μωρό να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

21-05-2024

Καλαμαρια

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;