Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο πατέρας μου είναι κωφός - Έμαθα τη νοηματική για να συνομιλώ μαζί του»
Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τον πατέρα του.

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor 5, Θανάσης Βισκαδουράκης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα του, για τον οποίο έμαθε την νοηματική προκειμένου να μπορεί να συνεννοηθεί μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης αναφερόμενος στον πατέρα του δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ο πατέρας μου είναι κωφός και είναι ο ιδρυτής του Σωματείου Κωφών Ελλάδος το 1945. Δηλαδή αν ο πατέρας μου απέτυχε σαν μπαμπάς, δεν ξέρω, πέτυχε να ενώσει αυτούς τους ανθρώπους. Παρόλο που η νέα γενιά δεν υποστηρίζει αυτά που δημιούργησε ο πατέρας μου και είναι πολύ λογικό γιατί η κοινωνία προχωράει και εξελίσσεται».

Έπειτα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης συνέχισε προσθέτοντας:

«Τον πατέρα μου τον γνωρίζω σε ηλικία 18 ετών, μετά φεύγω δυο χρόνια φαντάρος. Στα 20 έρχομαι κοντά του και με ξαναδιώχνει. Έμαθα δηλαδή τη νοηματική μόνο και μόνο για να μπορώ να συνομιλώ λίγο με τον πατέρα μου. Να του χτυπάω το κουδούνι στις 3, να πάω να φάω λίγο φαγητό αν πεινάω και γι’ αυτό μετά μπήκα στα μπουζούκια για να μην τον έχω ανάγκη και να μπορώ να τρώω», συμπλήρωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης μιλώντας στο OPEN για τον πατέρα του.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;