MasterChef 6: Η παίκτρια που επέστρεψε απευθείας στον διαγωνισμό
MasterChef 6: Η παίκτρια που επέστρεψε και ο παίκτης που κέρδισε το πλεονέκτημα στην επόμενη δοκιμασία.

Το επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε χθες Τετάρτη (30/3) ήταν το αναμενόμενο επεισόδιο των επιστροφών. Έτσι, παίκτες και παίκτριες που αποχώρησαν από το MasterChef 6 με μαγειρικές διαδικασίες επέστρεψαν στο πλατό της εκπομπής προκειμένου να διεκδικήσουν ξανά μία θέση στον διαγωνισμό.

Παίκτες και κριτές υποδέχθηκαν τις πρώην διαγωνιζόμενες και τους πρώην διαγωνιζόμενους του MasterChef, κατά κύριο λόγο με μεγάλη χαρά. Αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση του Μπόμπαινα που μπήκε μέσα στο πλατό τελευταίος και φορώντας ένα μπλουζάκι «Εγω ο Απαισιότατος». Όσοι και όσες αποχώρησαν κλήθηκαν να ετοιμάσουν μία παρασκευή που θα αποτελούσε το «χρυσό» εισιτήριο για το σπίτι και θα τους έδινε πίσω την πολυπόθητη ποδιά.

Συνολικά, οι οκτώ παίκτες και παίκτριες που μαγείρεψαν για 60 λεπτά προκειμένου να ξαναμπούν στο σπίτι ήταν οι εξής:

  • Αναστασία Ντιμιτρούκ,
  • Βασιλική Δροσάτου,
  • Γιώργος Μελανδίνος,
  • Γρηγόρης Γιαννόπουλος,
  • Δημήτρης Ταϊρίδης,
  • Ελπίδα Μορφούλη,
  • Νίκος Μπέρκας
  • Στέφανος Σαμάνης.

Οι παίκτες με τις δύο καλύτερες προσπάθειες ήταν η Ελπίδα και ο Γρηγόρης. Οι κριτές, όμως, αποφάσισαν πως η Ελπίδα είχε το καλύτερο πιάτο, με αποτέλεσμα να μπει στο σπίτι του MasterChef 6 ξανά απευθείας. Από την άλλη πλευρά ο Γρηγόρης που «τερμάτισε» δεύτερος, θα έχει σημαντικό πλεονέκτημα στη δεύτερη δοκιμασία, στην οποία θα κληθούν να ανταπεξέλθουν οι έξι παίκτες και παίκτριες που εξακολουθούν να διεκδικούν μία θέση στο σπίτι του MasterChef 6.

 

Τέλος, ο παίκτης που αποχώρ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

ησε ήταν ο Γιώργος, αφού μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία ζήτησε να φύγει οικειοθελώς επικαλούμενος προβλήματα με το κατάστημά του.

«Θα ήθελα να αποχωρήσω οικειοθελώς. Όταν έχεις ένα κατάστημα, αυτό σε καλεί. Επειδή λείπω αρκετό καιρό και έχουν γίνει και κάποιες αναποδιές θα ήθελα να επιστρέψω. Είμαι ανοιχτός στην κριτική σας και θα ήθελα να έρθετε εκεί να μου πείτε και τι μπορώ να κάνω καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά ο διαγωνιζόμενος.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;