Η Marseaux είναι η νεότερη Ελληνίδα τραγουδίστρια που μπήκε σε Billboard στην Times Square
Marseaux: Ακόμη μία Ελληνίδα τραγουδίστρια βρέθηκε σε Billboard της Times Square!

Μετά την Ελένη Φουρέιρα και την Έλενα Τσαγκρινού  ήρθε η σειρά της Marseaux να “στολίσει” το Billboard της Times Square. Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή pop star είναι ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify “Equal”, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε Billboard στην Times Square.

Το “EQUAL” είναι μία καμπάνια του Spotify σύμφωνα με την οποία επιλέγεται κάθε μήνα μια Ελληνίδα τραγουδίστρια ως πρέσβειρα στην global καμπάνια του “EQUAL” μαζί με άλλες 35 τραγουδίστριες από όλον τον κόσμο. Σκοπός της καμπάνιας είναι η ενίσχυση της «φωνής» των γυναικών στη διεθνή δισκογραφία, με την Marseaux να είναι η ambassador της σημαντικής αυτής ενέργειας για τον μήνα Οκτώβριο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐌𝐀𝐑𝐒𝐄𝐀𝐔𝐗 🍒 (@marseaux.wnc)

Αυτό που όμως προκαλεί μεγάλη εντύπωση και μας κάνει να αναμένουμε πολλά και σημαντικότερα πράγματα από τη Marseaux είναι το ότι είναι η νεότερη Ελληνίδα τραγουδίστρια που κατακτά το συγκεκριμένο τιμητικό τίτλο, αποδεικνύοντας πως η φωνή κάθε γυναίκας ανεξαρτήτως ηλικίας έχει δύναμη και ισχύ. Την Marseaux συναντάμε επίσης στο εξώφυλλο της ελληνικής Spotify playlist “EQUAL Greece” με την viral επιτυχία της «Βότκα Βύσσινο» η οποία συμπεριλαμβάνεται και στην international λίστα “EQUAL Global” που μετράει σχεδόν 1 εκατομμύριο followers.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐌𝐀𝐑𝐒𝐄𝐀𝐔𝐗 🍒 (@marseaux.wnc)

Διαβάστε κι αυτά:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;