Eurovision 2022: Στην κορυφαία πεντάδα η Ελλάδα σύμφωνα με τα προγνωστικά - Σε ποια θέση βρίσκεται η Κύπρος
Τι δείχνουν τα προγνωστικά για τη Eurovision 2022; Ποια θέση προβλέπουν ότι θα κατακτήσει η συμμετοχή της Ελλάδας και ποια της Κύπρου;

Ο Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός μουσικής, γνωστός και ως Eurovision 2022, είναι μερικούς μήνες μακριά. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Τορίνο της Ιταλίας από τις 10 μέχρι τις 14 Μαΐου, και συγκεκριμένα οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν στις 10 και 12 Μαΐου, ενώ, ο μεγάλος τελικός θα γίνει στις 14 Μαΐου. Μετά την αποκάλυψε των τραγουδιών όλων των συμμετοχών, τα στοιχήματα και οι προβλέψεις φαίνεται να έχουν κατασταλάξει στα φαβορί και την τελική δεκάδα.

Όλα αυτά αναμένεται να αλλάξουν καθώς θα πλησιάζουμε στα live της Eurovision 2022 και οι Eurofans θα παρακολουθήσουν τις πρόβες των συμμετοχών στη σκηνή που έχει στηθεί στο Τορίνο. Είναι σημαντικό να υπάρχει μία ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή σκηνική παρουσία που θα βοηθήσει το τραγούδι να ανέβει στις προβλέψεις. Μη ξεχνάς τι είχε γίνει με τη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα, όπου μόνο μετά την πρώτη της πρόβα, ανέβηκε στις τελικές προβλέψεις.

Οι πρώτες προβλέψεις φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει πέντε τραγούδια και συμμετοχές. Αυτές είναι η συμμετοχή της Ουκρανίας με το συγκρότημα Kalush Orchestra και το τραγούδι «Stefania», που φαίνεται να έχει κλειδώσει ως το φαβορί και λόγο του πολέμου στην Ουκρανία. Στο νούμερο δύο και το νούμερο τρία βρίσκουμε την Ιταλία (Mahmood & Blanco – «Brividi») και τη Σουηδία, με την Cornelia Jakobs και το «Hold Me Closer». Στην τέταρτη θέση συναντάμε τη συμμετοχή της Αγγλίας με τον TikToker, Sam Ryder, και το τραγούδι του «Space Man». Ενώ, στην πέμπτη θέση βλέπουμε σταθερά τη χώρα μας με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι «Die Together».

Eurovision 2022: Ποια είναι η κορυφαία δεκάδα σύμφωνα με τις προβλέψεις

Eurovision 2022: Σε ποια θέση δίνουν οι προβλέψεις την Κύπρο

Από την άλλη μεριά, η Κύπρος με την Ανδρομάχη και το τραγούδι «Ela» παρουσιάζει άνοδο στα προγνωστικά και βρίσκεται, πλέον, στην 16η θέση των προγνωστικών.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;