Λάμπρος Κωνσταντάρας - Survivor: «Όταν βγήκα είχα πολλά νεύρα με τον Βαλάντη»
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μιλάει για την εμπειρία του στο Survivor 5 μετά την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο δημοσιογράφος και πρώην παίκτης του Survivor 5 ήταν σήμερα Δευτέρα (28/3) καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον παππού του και τον πατέρα του, αλλά και σε ολόκληρη την εμπειρία που βίωσε ως παίκτης του Survivor.

«Έφερα βαρέως το επίθετο του παππού μου, αλλά με καλό παρονομαστή γιατί όποιος με γνώριζε μίλαγε με καλά λόγια για εκείνον. Μού έχουν κάνει αρκετές φορές πρόταση να ασχοληθώ με την υποκριτική. Ο πατέρας μου δεν με απέτρεψε από το να ασχοληθώ με την υποκριτική αν το ήθελα», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αναφερόμενος στον παππού του και την υποκριτική.


«Το Survivor ήταν για μένα μια δοκιμασία και μπήκα για την εμπειρία. Και εμένα με εξέπληξε ευχάριστα ο εαυτός μου που ανταπεξήλθα. Είχα παραπάνω κιλά όταν μπήκα στο Survivor, αλλά ήμουν ανέκαθεν αθλητικός τύπος. Η πιο δυνατή στιγμή στο Survivor ήταν όταν έφερα τον πόντο και κερδίσαμε το έπαθλο επικοινωνίας», είπε αρχικά μιλώντας για τη συμμετοχή του στο Survivor και συνέχισε λέγοντας:

«Έμεινα 53 μέρες και θυμάμαι μία προς μία τις στιγμές που έζησα. Λόγω του Survivor πήρα ένα σιωπηλό όρκο: Να περνάω περισσότερο χρόνο με τους γονείς μου. Όταν βγήκα είχα πολλά νεύρα με τον Βαλάντη. Τώρα μέσα μου του τα έχω συγχωρήσει όλα. Καταλαβαίνω γιατί κάποιοι τηλεθεατές εκνευρίζονται με τη Μυριέλλα, αλλά ένιωσε επίθεση από πολλούς παίκτες».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;