Φλογερή Νέα Σελήνη στον Κριό από την 1η Απριλίου - Η σπίθα της έναρξης
Η Νέα Σελήνη στον Κριό την Πρωταπριλιά, σηματοδοτεί μία ενδιαφέρουσα αρχή όπου η σπίθα της δημιουργικής μας διάθεσης διευρύνεται και απλώνεται μέσα σε ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης - Αναλυτικές προβλέψεις ανά ζώδιο

Φλογερή Νέα Σελήνη στον Κριό 1η Απριλίου – Η σπίθα της έναρξης 

Από τη Λίλιαν Σίμου 

Λίγο μετά την Εαρινή Ισημερία, το Νέο Φεγγάρι στον Κριό, έρχεται να ενισχύσει τη χαραυγή μίας νέας πορείας, ικανή να θεραπεύσει τις αδυναμίες πολλών προβλημάτων και ενός «χειμώνα» που φαίνεται να έχει ταλαιπωρήσει τον καθένα μας. Μοιάζει με τη δυναμική ενός σπόρου που σκάει για να δώσει χώρο στο βλαστάρι της νέας ζωής.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό την Πρωταπριλιά, σηματοδοτεί μία ενδιαφέρουσα αρχή όπου η σπίθα της δημιουργικής μας διάθεσης διευρύνεται και απλώνεται μέσα σε ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης.

Επομένως σε μία ιδιαίτερη στιγμή, όπου ο συνδυασμός αναγγέλλει την αλλαγή μέσα από μία παρορμητική ροή, με πάθος, πόθους έκφρασης, πείσμα, αντιδραστική διάθεση και ανυπομονησία…

Μέσα από την ανάγκη να βγει στην επιφάνεια αυτό που κυοφορείτο εδώ και καιρό, φαίνεται πως είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε ένα νέο βλαστάρι στην δημιουργική μας πορεία. Είναι σημαντικός ο «σπόρος» αυτή τη στιγμή και φυσικά είναι απαραίτητο να είμαστε σε ετοιμότητα.

Δεν υπάρχει περιθώριο για υπαναχώρηση, οφείλουμε να τολμήσουμε και να κάνουμε ουσιαστικές αλλαγές και να πάρουμε θέση στα γεγονότα που μας πιέζουν.

Ό,τι έχει φθαρεί φεύγει οριστικά, το αφήνουμε πίσω. Σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες, προγράμματα, στόχοι που δεν απέδωσαν ή δεν επενδύουν στο μέλλον μας, οριστικά απομακρύνονται και μάλιστα με ένα εντυπωσιακό τρόπο.

Μπορεί να μας φοβίσει για λίγο η ταχύτητα των γεγονότων, αλλά είναι μέσα στα πλαίσια της ροής. Κι αυτό, γιατί είναι σημαντικό να πάψει η στασιμότητα και με την νέα πορεία να αλλάξουμε σελίδα ή κεφάλαιο στη ζωή μας.

Ας μην διστάσουμε!

Τολμώντας έστω ένα πρώτο βήμα, κάνουμε το ταξίδι που ονειρευτήκαμε!

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στην 11η Κριού 30’ το πρωί της 1ης Απριλίου.

Ο νέος κύκλος της Σελήνης υπογραμμίζει την ανάγκη για ένα νέο όραμα. Εμπεριέχει όμως και την δυνατότητα για προώθηση του ονείρου μας.

Σε ημέρα Αφροδίτης και ώρα Σελήνης, υπογραμμίζονται το θηλυκό στοιχεία, το συναίσθημα, η συγκίνηση.

Η πολυαστρία στον Κριό, με τρεις πλανήτες και έναν πλανητοειδή, υπογραμμίζει την σπουδαιότητα της αυτοδιάθεσης, της αυτοκέφαλης επιλογής σε κάθε στόχο της κοινωνικής μας ζωής. Ο νέος σπόρος, απαιτεί σκέψη, αμεσότητα, αντίδραση στις προκλήσεις, νέες ιδέες και όραμα.

Η έμπνευση, το ταλέντο και η Ιδέα, διευρύνουν τον ορίζοντά μας. Έχουμε ένα συλλογικό έργο άμεσο και ταυτόχρονα, πιο ουσιαστικό, αλλάζοντας σελίδα.

Στον χάρτη της Νέας Σελήνης, είναι πολύ έντονη η θλίψη και η αίσθηση της ασάφειας, της αβεβαιότητας, στο τιμόνι της ζωής μας τις επόμενες μέρες. Δεν πρέπει όμως αυτό να μας πτοεί! Διότι η ανατροπή, η έκπληξη, η αντίδραση με νέους τρόπους, μεθόδους, με τεχνικές και δεξιότητες

Δεν παραμένουμε αδρανείς και χρειάζεται να πιστέψουμε με ενθουσιασμό το συγκεκριμένο μας όραμα ή τουλάχιστον σε ένα «καλύτερο αύριο».

Καινοτομίες, μακροχρόνιες προοπτικές, ανάπτυξη νέων πρωτοπόρων ιδεών, θα οδηγήσουν σε επιτυχία.

Επειδή όμως, ελλοχεύει η οικονομική ανασφάλεια, θα είναι βασικό να αποφύγουμε σπασμωδικές κινήσεις, αντιδράσεις που αντί να προάγουν την Ιδέα, γίνονται διαλυτικές, διασπαστικές και αποσπασματικές.

Η Ιδέα δίνει έναυσμα για πρωτοβουλίες. Η εγρήγορση και η παρόρμηση μας οδηγούν.

Νιώθουμε πως είμαστε σε ένα σημείο, που μας θολώνουν την οπτική η ανασφάλεια, πρακτική και συναισθηματική, ασαφείς επιλογές και θολές σκέψεις.

Πρέπει να γίνει σχεδιασμός με μακροχρόνιες προοπτικές και προδιαγραφές.

Χρειάζεται τόλμη, χρειάζεται ανάπτυξη ιδεών, αλλά ταυτόχρονα αμεσότητα στη δράση.

Η εξωστρέφεια, η πίστη στην ουσιαστική αλλαγή, στη ριζική αναδόμηση αξιών, είναι εφόδιά μας. Η ευρεσιτεχνία, η ευρηματικότητα, η ανανέωση, η

Η ζωδιακή μοίρα του νέου φεγγαριού, σύμφωνα με τον μεγάλο δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ, έχει την αλληγορική εικόνα που μοιάζει με ένα κοπάδι από λευκές χήνες να πετά πάνω στον καθαρό ουρανό. Το μήνυμα περιγράφει πως είμαστε ακόμη κοινωνικά ανώριμοι, πρέπει να αναπτύξουμε την οπτική σε νέους ορίζοντες, προκειμένου να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας, τις δυνάμεις μας, τις δεξιότητές μας.

Κριός

Για σας είναι η πιο σημαντική περίοδος αφού η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιό σας, ειδικά αν ανήκετε στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο. Αλλάζετε ως φύση, θέση και προσωπική έκφραση. Η ίδια η προσωπική εκδήλωση μετατρέπεται σε γενναιόδωρη, ανοιχτή αλλά και άκρως επαναστατική, ή καινοτόμα. Τα θέματα της καριέρας θα είναι περισσότερο από πριν στο προσκήνιο. Θα αποφασίσετε να φανείτε πιο απαιτητικοί, ορθώνοντας ανάστημα λόγω εμπειρίας ή γνώσης. Η πορεία θα σας δικαιώσει, αν όντως έχετε τις βάσεις για να διεκδικήσετε. Αν όχι, προσπαθήστε να είστε πιο διαλλακτικοί και μην υπερβάλλετε. Θα διαπιστώσετε πως έχετε πλέον πολλές νέες ιδέες και θα είναι αδύνατον να ακολουθήσετε τα τετριμμένα ή να μείνετε στο χθες.

Πυροδοτείται η συγκίνηση και η εσωτερική σας φλόγα, για να κάνετε μία νέα αρχή στη ζωή σας, ανατρέποντας τα πάντα γύρω σας, ισορροπίες, κεκτημένα, κατεστημένο και δομημένες αξίες. Προσπαθήστε να αντισταθείτε στις δυσκολίες, η φιλοδοξία σας δεν πρέπει να σας φέρει αντιμέτωπους με επιθετικές ενέργειες. Αν εργαστείτε με σοβαρότητα, σκληρά και προς την σωστή πλευρά θα είναι τα κέρδη μακροχρόνια. Όλα ανατρέπονται και προκύπτει ένας νέος άνθρωπος, αναγεννημένος, δυνατός, που παρασύρεται από ένα αέρα που δεν υπήρχε, ή δεν φαινόταν ως χθες. Θάρρος και δύναμη, τόλμη και ρίσκο, θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο και ίσως καθοριστικό αυτό το διάστημα για σας.

Καλή τύχη και σύνεση στις επιλογές σας!

Ταύρος

Η αναστάτωση αφορά κατά πρώτον τις βαθύτερες ανησυχίες σας. Είστε αρκετά γειωμένα άτομα και δεν έχετε συνηθίσει να ασχολείστε με τον εσωτερικό σας κόσμο. Καθώς οι μέρες αυτές δημιουργούν έντονες συγκινήσεις, ταράζεστε εσωτερικά και κρυμμένες ανάγκες σας αναστατώνουν. Ανέφικτα όνειρα, οράματα μυστικά, θα σας απασχολήσουν έντονα. Αν μάλιστα είστε αρκετά πίσω στις βαθιές σας επιθυμίες, μπορεί να βρεθείτε σε άβολη θέση. Σημασία έχει να κατανοήσετε πως πρέπει να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής. Να διευρύνετε τους ορίζοντες και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα εκ βαθέων. Πρέπει όμως να δείτε τον κόσμο πέραν από τα στενά σας όρια. Αν οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα σας είναι δυσβάσταχτα προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να χαλαρώνετε από τις πιέσεις και να μην ξεσπάτε όποτε σας ενοχλούν. Από τα γεγονότα θα αναγκαστείτε να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής. Κρυφά όνειρα και ερωτικά αισθήματα που παραμένουν στο παρασκήνιο, έχουν να κάνουν με την περίοδο αυτή.

Πυροδοτούν μία εσωτερική ένταση και σας κάνουν να μην μπορείτε να ελέγχετε τις παρορμήσεις σας, αν και φαίνεστε ήρεμοι. Θέλετε ανυπερθέτως να περάσετε σε ένα στάδιο πολύ πιο προχωρημένο, να κάνετε μία ριζική και βαθιά ανατροπή, να τολμήσετε να εξερευνήσετε νέα επίπεδα γνώσης, να απαλλαγείτε από το χθες, το απτό, το αισθητό…

Αποφασίστε το, μην διστάζετε. Είναι εύκολο να πάτε παρακάτω.

Δίδυμοι

Για σας, σχέδια και στόχοι μπαίνουν στο στόχαστρο. Δεν θα είναι εύκολο να παραμείνετε στα ίδια που πρεσβεύατε ως τώρα. Η εποχή επιτάσσει νέες προοπτικές και σίγουρα ανανέωση στα όνειρά σας. Δεν είστε από τα άτομα που φοβούνται την εναλλαγή, άρα λιγότερα αρνητικά θα αισθανθείτε την ανοιξιάτικη πρόκληση. Απλά, μην βιαστείτε, μην δείτε επιπόλαια τις προκλήσεις. Είναι δύσκολο να γίνει κάτι πολύ σοβαρό με ενθουσιασμό και ταχύτητα, γιατί μπορεί να μην μετρήσετε σωστά τις παραμέτρους.

Η περίοδος αυτή σας ζητά επίσης να σκεφθείτε τα αποθεματικά σας, είτε ως εξασφάλιση, είτε ως επένδυση. Σας ενδιαφέρει να κάνετε ένα νέο σχέδιο, αλλά μπορεί να διαλύσετε κάθε στόχο και κάθε όραμα που έχει ως τώρα καλλιεργηθεί, επειδή δεν είναι εύκολο να διατηρήσετε ισορροπίες και να έχετε σωστό προγραμματισμό. Μια αισθηματική ιστορία που για σας είναι μια δυσάρεστη περιπέτεια -αλλά για πολλούς λόγους τη διατηρούσατε- θα τελειώσει οριστικά. Αντίθετα, δεν αποκλείεται να έρθει μία νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει αρχικά, αλλά θα χρειαστεί να περάσει κάποιες δοκιμασίες αργότερα, για να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Ένα εισόδημα που προέρχεται από μια συνεργασία σας θα έχει προοπτικές ανάπτυξης.

Στις φιλικές σχέσεις, θα ήταν καλό να εστιάσετε, καθώς μπορείτε να κυριαρχείτε μέσω της γοητείας σας.

Καρκίνος

Έρχονται αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Είτε θα σας δοθεί την ευκαιρία να κρίνετε καλύτερα τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, είτε θα σημάνει το τέλος, είτε έρχεται η αλλαγή στην μορφή μίας σχέσης. Είναι αρκετά δύσκολο να μείνετε αδρανείς, αφού ούτως η άλλως η Σελήνη κυβερνά το ζώδιό σας. Σημαντικές ανατροπές και εκπλήξεις, πρέπει να περιμένετε κατά την περίοδο που ακολουθεί, στις κοινωνικές σας σχέσεις κι ίσως αλλάξουν οι συνθήκες στην καριέρα σας. Μια κρίση θα συμβεί στη ζωή σας που θα σας αναγκάσει να κάνετε ξεκαθαρίσματα και μια ριζική αλλαγή στις σχέσεις σας, είτε τις προσωπικές, είτε στους συνεταιρισμούς και τους ανταγωνιστές που φανερά σας αντιμάχονται. Με τις ανάγκες να είναι οξυμένες γύρω από το κοινωνικό σας προφίλ, τα συναισθήματα γίνονται έντονα και παρορμητικά. Προσοχή στις ισορροπίες λοιπόν. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα κλονιστούν και όσες δεν στηρίζονται σε υγιείς βάσεις ίσως να τελειώσουν οριστικά. Μην ανησυχείτε όμως, υπομονή, μην προσπαθήσετε να εναντιωθείτε στην αδικία, έστω κι αν θα προσπαθήσουν να σας φέρουν απρόβλεπτα προβλήματα. Με την γοητεία που θα σας διακρίνει, νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και θα ενδιαφερθούν για πιο προσωπικές σχέσεις.

Περνάτε σε νέα εποχή, όπου ακόμη και με τις ευαισθησίες σας, θα είστε γενναίοι και τολμηροί!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1