Έλενα Ακρίτα: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη μαζί με τον γιο της για συκοφαντική δυσφήμιση
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Έλενα Ακρίτα και ο γιος της αναφορικά με ψευδή δημοσιεύματα που αφορούν στην υιοθεσία του.

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Έλενα Ακρίτα και ο γιος της αναφορικά με ψευδή δημοσιεύματα που αφορούν στην υιοθεσία του.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η κ. Ακρίτα, η μήνυση στρέφεται “κατά αυτών που προέβησαν στη σωρεία των ποινικών αδικημάτων σε σχέση με την υιοθεσία του ενήλικου πλέον παιδιού μου” και συγκεκριμένα στον χρήστη με το όνομα “‘Pola Oikonomou” που έγραψε το επίμαχο κείμενο στο προφίλ της ”Έλιας Ζερβου” και “στην “Έλια Ζερβού” που υπερθεμάτισε ισχυριζόμενη ότι θυμάται… συγκεκριμένα περιστατικά από μια υποτιθέμενη δίκη που δεν έγινε ποτέ“.

Η Έλενα Ακρίτα γνωστοποιεί ότι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει “μήνυση και κατά όλων όσοι προέβησαν σε σχολιασμό των αρχικών έκνομων αναρτήσεων, διαπράττοντας και αυτοί ποινικά αδικήματα” σε ομάδα του Facebook.

Όπως τονίζει η ίδια, “οι χρήστες αυτοί προέβησαν σε άθλια και συκοφαντικά σχόλια με υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο μου χωρίς στοιχειωδώς να ζητήσουν από τον/την διαχειριστή-της σελίδας να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία για τους ψευδείς ισχυρισμούς του/της. Οι μηνύσεις σε άτομα που υπογράφουν με το ονοματεπώνυμο τους θα αποσταλούν απευθείας στους κατόχους των λογαριασμών χωρίς την συνδρομή της ΔΗΕ“.

Θα εξαντλήσουμε όλα τα μέσα που μας δίνει ο νόμος, ώστε να μην μείνει ατιμώρητος κανένας ανήθικος υβριστής και κανένας αισχρός συκοφάντης” καταλήγει στην ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;