YouTube: Θα επιτρέπει τη δωρεάν παρακολούθηση σειρών και εκπομπών
Μεγάλες αλλαγές έρχονται στο YouTube.

Το YouTube ετοιμάζεται να φέρει ακόμα περισσότερες αλλαγές στις υπηρεσίες που προσφέρει. Μάλιστα, η γνωστή πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι οι χρήστες από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε σειρά τηλεοπτικών σειρών και εκπομπών, συμπεριλαμβανομένων των «Hell’s Kitchen», «Heartland» και «Unsolved Mysteries».

Όπως αναγράφεται στην ανακοίνωση, η διαδικτυακή πλατφόρμα θα προσφέρει 4.000 επεισόδια σειρών και εκπομπών που θα προστεθούν στις υπάρχουσες 1.500 ταινίες που είναι διαθέσιμες για δωρεάν streaming με διαφημίσεις. Μάλιστα, πολλές από τις σειρές είναι διαθέσιμες σε υψηλή ανάλυση.

Μέσω αυτού του τρόπου, το YouTube στοχεύει να αυξήσει τον χρόνο που αφιερώνουν οι χρήστες στην πλατφόρμα. Κάτι το οποίο έχει, ήδη, επιτευχθεί μέσα από τις «έξυπνες τηλεοράσεις» όπου 135 εκατομμύρια άνθρωποι μπαίνουν στην πλατφόρμα μέσω αυτών.

Αυτή δε θα είναι η μόνη αλλαγή που θα γίνει στην πλατφόρμα, καθώς έχει βάλει σκοπό να βελτιώσει και την εμπειρία προβολής. Όπως αναφέρει, λοιπόν, θα υπάρξει ένα καλύτερο σύστημα πλοήγησης με σκοπό να κάνει την εύρεση νέων εκπομπών (είτε πρόκειται για ενοικίαση και αγορά είτε για παρακολούθηση με διαφημίσεις) μια πιο εύκολη υπόθεση.

Μάλιστα, πλατφόρμα υποστηρίζει ότι οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε τουλάχιστον 100 νέες σειρές εκπομπές και ταινίες τη βδομάδα στο άμεσο μέλλον!

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;