Ιβάν Σβιτάιλο:
Ιβάν Σβιτάιλο: "Μπήκα κι εγώ σ' αυτή την αυτοκαταστροφή. Ίσως να δημιουργήθηκε η ανάγκη να το σωματοποιήσω, να το καταλάβω".

Συνέντευξη στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός και χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο που έχασε τον πατέρα του και έπεσε στο αλκοόλ.

Ο πατέρας μου ήταν βαριά αλκοολικός και είχε χάσει τη συνείδησή του. Πριν φύγει από τη ζωή μού είπε ότι “κάναμε πολλά λάθη“. Τον συγχωρώ“, δήλωσε αρχικά.

Μπήκα κι εγώ σ’ αυτή την αυτοκαταστροφή. Ίσως να δημιουργήθηκε η ανάγκη να το σωματοποιήσω, να το καταλάβω. Μετά το ταξίδι μου στην Κριμαία, όπου τον είδα και κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος που θα μας αφήσει, έγινε αυτό. Προφανώς είχαν συσσωρευτεί πολλά πράγματα, τα οποία δεν είχα επεξεργαστεί για πολύ καιρό. Απομονώθηκα, δεν ήμουν λειτουργικός, σταμάτησα τα πάντα. Έφτασα να είμαι 140 κιλά, ακινητοποιήθηκα“, εξομολογήθηκε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Ο γνωστός χορευτής και ηθοποιός ανέφερε πως “έπιασε πάτο” και πως τη βοήθεια του την προσέφερε η σύζυγός του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Η σύζυγός μου, ευτυχώς, με στήριξε σε όλο αυτό. Ήταν πριν παντρευτούμε. Θα μπορούσε να έχει φύγει. Ήταν μια περίοδος που δεν ένιωθα χαρά για τίποτα, μία μόνιμη κούραση, δεν υπήρχε κανένα όνειρο και κανένας στόχος“.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1