Η Ελεονώρα Ζουγανέλη «έντυσε» το billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έγινε η έκτη Ελληνίδα τραγουδίστρια που «μπήκε» σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης

Μετά από την εμφάνιση πολλών Ελληνίδων τραγουδιστριών, όπως η Έλενα Παπαρίζου και η Ελένη Φουρέιρα, η Ελεονώρα Ζουγανέλη γίνεται η έκτη κατά σειρά Ελληνίδα τραγουδίστρια που βρέθηκε στα billboards της πασίγνωστης Times Square στη Νέα Υόρκη.

Όπως και οι προκάτοχοι της θέσης, έτσι και η Ελεονώρα Ζουγανέλη εκπροσωπεί την Ελλάδα και την Κύπρο στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify που αφορά την ενδυνάμωση και την ισότητα των γυναικών στη μουσική βιομηχανία.

Για ακόμη μία φορά το Spotify κλήθηκε να επιλέξει μία Ελληνίδα τραγουδίστρια ως πρέσβειρα, προκειμένου να συμμετάσχει στην παγκόσμια καμπάνια του «EQUAL» μαζί με άλλες τραγουδίστριες από όλον τον κόσμο.

Σκοπός της καμπάνιας είναι η ενδυνάμωση της «φωνής» των γυναικών στον χώρο του τραγουδιού και η επιλογή της διοργανώτριας εταιρίας για Ελλάδα και Κύπρο, είναι η Ελεονώρα Ζουγανέλη, σύμφωνα με ανάρτηση της Minos Emi στο προφίλ της στο Facebook.

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στις ηλεκτρονικές διαφημιστικές πινακίδες της περίφημης Times Square της Νέας Υόρκης, ενώ «διακοσμεί» και στο εξώφυλλο της ελληνικής playlist «EQUAL Greece», όπου υπάρχει και το τραγούδι της «Ταρίφας».

Στη δημοσίευσή της, η Minos Emi έγραψε στο Facebook:

«Η μοναδική Eleonora Zouganeli ξεπερνά για ακόμα μια φορά τα Ελληνικά σύνορα αφού βρίσκεται σε #Billboard στην πασίγνωστη #TimesSquare της Νέας Υόρκης! 🌟 Η Ελληνίδα πρέσβειρα της #SpotifyEQUAL καμπάνιας για το πρώτο τρίμηνο του 2022, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στηρίζει παρέα και με άλλες γυναίκες καλλιτέχνιδες από όλο τον κόσμο μέσω του Spotify την γυναικεία δύναμη ενισχύοντας την επιρροή τους παγκοσμίως. 🌍 Ακούστε τις Spotify playlists: #EQUALGreece & #EQUALGlobal στο Spotify! #EleonoraZouganeli #SpotifyPlaylist».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;