Κένταλ Τζένερ: Η πλαστική που άλλαξε τελείως το πρόσωπό της (Φωτογραφία)
Πρόκειται άραγε για πλαστική ή photoshop;

Η Κένταλ Τζένερ ανέβασε πριν λίγες ημέρες ένα βίντεο που δείχνει το πρόσωπό της πραγματικά αλλαγμένο. Τα χείλη της ήταν αισθητά πιο φουσκωμένα και μεγάλα θυμίζοντας έντονα τα χείλη της μικρότερης αδελφής της Κάιλι.

Η Κένταλ Τζένερ είναι γνωστή για τα φυσικά λεπτά χαρακτηριστικά της, ένα τοπ μόντελ με φυσική ομορφιά που περπατά στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου.

Όλα αυτά σε αντίθεση με τις αδελφές της, οι οποίες έχουν αλλάξει εντελώς την εμφάνισή τους με τις διαρκείς πλαστικές σε κάθε σημείο του σώματός τους και φυσικά στο πρόσωπό τους.

Και ενώ όλοι πίστευαν ότι η Κένταλ Τζένερ είναι η εξαίρεση στην οικογένεια, ένα βίντεο που ανέβασε στα social media μαρτυρά ότι υπέκυψε και αυτή στη μανία των πλαστικών των Καρντάσιαν. Τα χείλη της έγιναν τεράστια και φουσκωτά θυμίζοντας τα χείλη της αδελφής της Κάιλι.

 

Μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει διευκρινιστεί αν το αποτέλεσμα του βίντεο ήταν απλά προϊόν photoshop ή αν η Κένταλ Τζένερ έχει κάνει όντως fillers στα χείλη της. Αν και όλοι μοιάζουν πεπεισμένοι ότι μάλλον πρόκειται για το δεύτερο.

Το Twitter φυσικά, έσπευσε να κάνει τη σύγκριση του πριν και του μετά.

 

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
59'
0 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
59'
1 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
7'
48 - 37
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;