Γιάννης Μπέζος: Ο λόγος που δε βλέπει τις σειρές που έπαιξε στην τηλεόραση
Ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξή του μίλησε για την καριέρα του, αλλά και το γιατί δε βλέπει παλιές σειρές στις οποίες έχει λάβει μέρος.

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας από τους Έλληνες ηθοποιούς που μας έχει χαρίσει πολλές και αγαπημένες σειρές. Από το «Οι Απαράδεκτοι», το «Άκρως Οικογενειακόν», το «Ευτυχισμένοι Μαζί» και πολλά άλλα. Πολλές από αυτές τις σειρές τις απολαμβάνουμε σε επαναλήψεις μέχρι και σήμερα, ενώ μία νεότερη γενιά της ανακαλύπτει μέσα από το YouTube. Όμως, ο γνωστός ηθοποιός δε βλέπει τις δικές του παλιές δουλειές.

Ο Γιάννης Μπέζος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» που έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση του Open και αποκάλυψε τον λόγο που δεν παρακολουθεί τις παλιότερες δουλειές του στην τηλεόραση. Όπως είπε, είναι επειδή:

«Δεν με ενδιαφέρει. Είναι παλιά ρούχα που δεν τα φοράω πια»

Μάλιστα, σημείωσε:

«Η ατυχία, η κακιά μοίρα και ο ψεύτης ντουνιάς είναι άλλοθι για τους τεμπέληδες και τους ανεπρόκοπους»

Και είπε ότι κάποια στιγμή η σκληρή προσπάθεια θα ανταμειφθεί.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε:

«Όταν είσαι νέος, είσαι πιο εκρηκτικός. Αν δεν είσαι, κάτι δεν πάει καλά. Και όσο μεγαλώνεις, αν παραμένεις εκρηκτικός, πάλι κάτι δεν πάει καλά. Και οι μεγαλύτεροι να είναι πιο υπομονετικοί και να μην υποδύονται τους νέους, γιατί γίνονται γελοίοι.

Αυτό είναι δείγμα γελοιότητας, είναι σαν καρνάβαλοι, αυτά είναι φαιδρά πράγματα»

Ο Γιάννης Μπέζος επεσήμανε:

«Αποκλείεται κάποιος να μιλήσει στο κινητό σε παράστασή μου. Δεν υπάρχει περίπτωση θεατής μου να έχει έλλειψη παιδείας, εκτός αν ήρθε από σπόντα. Ήταν δύσκολο όταν έχασα τους γονείς και έπρεπε να παίξω στο θέατρο. Τα άλλα επαγγέλματα δεν έχουν καμία σχέση με το θέατρο, η δική μας δουλειά δεν είναι κανονική. Γι’ αυτό και δεν μπορεί να την κάνει ο καθένας. Έρχονται να μας δουν γιατί δεν είμαστε κανονικοί. Αλλιώς θα έβλεπαν τους έξω και δωρεάν»

Στη συνέχεια της συνέντευξης, αρνήθηκε να σχολιάσει τα όσα γίνονται στον χώρο του θεάτρου, με τις συνεχείς καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Όπως τόνισε:

«Να κάτσουμε να παρακολουθήσουμε τι γίνεται; Θυμάστε παλιά που έβγαιναν και τσακώνονταν και παρακολουθήσαν οι άλλοι σαν θέαμα; Κάπως έτσι γίνεται. Σε αυτόν τον “μύλο” δεν πρέπει να ρίχνουμε κι άλλο νερό»

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;